Rejser til Agios Georgios

Overvejer du at rejse til Korfu med børn er Agios Georgios et godt valg. Den fredelige by har en af øens absolut bedste sandstrande. Du bor direkte ved stranden på vores hotel i kategorien Familievenligt, med tre poolområder og All Inclusive. Læs mere

Overvejer du at rejse til Korfu med børn er Agios Georgios et godt valg. Den fredelige by har en af øens absolut bedste sandstrande. Du bor direkte ved stranden på vores hotel i kategorien Familievenligt, med tre poolområder og All Inclusive.

Agios Georgios ligger i landlige omgivelser ved havet på det sydvestlige Korfu. To små klippeøer rejser sig fra havet i samme retning som solnedgangen. Fra byen går sandstranden i en gylden bue, fem kilometer lang og omkranset af sandklitter. Her ligger vores hotel Aquis Sandy Beach.

Sjov for familien 
Der er tre poolområder på hotellet, så du kan vælge om du vil være med til vandgymnastik eller slappe af under en parasol. På Aquis Sandy Beach er der også vandrutsjebaner og et spa. Da All Inclusive indgår, er det ekstra bekvemt, ikke mindst hvis du rejser med hele familien.

Byliv uden stress
Langs bygaden i Agios Georgios er der en del småbutikker, cafeer, barer og en snes restauranter. Med lokalbussen er der ca. 30 km til Korfu by. 

En duft af Italien
Korfu tilhører de Joniske øer, vest for det græske fastland, og indflydelsen fra Italien giver øen en ekstra charme. Der er mange italienske restauranter på øen, og husfacaderne er bløde pastelfarver.

Oplev øens strande
Der er fine strande på hele Korfu, den vestlige side har flest sandstrande, mens strandene på den østlige del for det meste består af rullesten. De allerbedste strande ligger ofte lidt afsides, men er nemme at nå med en udlejningsbil, som du kan bestille gennem os, eller med lokalbus.

Korfu by
Mindst en gang I løbet af ferien bør du også opleve Korfu by, du kommer nemt dertil med bus eller taxi. I den verdensarvslistede bykerne er gaderne fyldt med venetianske adelspaladser. På den store Spianadaplads er der en græsplæne til cricket, og Listonterrassens cafeer og arkader minder om Paris. Strædernes Lady og Vagabonden-stemning suppleres af elegante shoppingstrøg og et varieret forlystelsesliv.

Udflugtstips

  • Ørundtur blandt paladser, klostre og smukke udsigter
  • Besøg Aqualand, 75.000 kvadratmeter stort vandland
  • De charmerende øer Paxos og Antipaxos
  • Dagstur til nabolandet Albanien

Bestil udflugterne eller køb billetter under fanebladet Min rejse, eller i TUI-appen.

 

Vis mindre

Toplister & anbefalinger