Mirabilia Boutique Hotel

  • Kassandra, Halkidiki, Grækenland

Om hotellet

  • WiFi

Boutiquehotel nær stranden

Mirabilia Boutique Hotel har en idyllisk beliggenhed i et roligt, naturskønt område på Kassandrahalvøens østkyst. Det lille hotel har en afslappende atmosfære med boutique-stemning, have og gårdhave. Her bor du kun 300 meter fra den kilometerlange sandstrand Kryopigi Beach.

I hotellets fredelige gårdhave kan du slappe af med en god bog til lyden af fuglekvidder under skyggen af det store oliventræ.

På hotellet er der:

  • WiFi
  • A/C

Alle værelser/lejligheder har:

  • WiFi og tv
  • Bad/bruser og toilet

Indkvartering på Mirabilia Boutique Hotel

Visse værelser/lejligheder kan bestilles til flere end det ordinære antal, f.eks. et dobbeltværelse der disponeres af tre. Yderligere person(er) sover da i ekstraseng, f.eks. en sammenklappelig seng eller en sovesofa.

Her anvender vi hotellets betegnelser for værelsestyper.

  • Antal værelser : 40

Adresse & telefon

Adresse
Kriopigi, KASSANDRA, Greece

Vigtig information

Antal værelser
40
MasterCard
Ja
Visa
Ja
Parkering
Ja
WiFi
Ja
A/C på offentlige områder
Ja
Indcheckning
15:00-20:00
Udcheckning
11:00

Værelser

WiFi
Ja

Mad og drikke

Morgenmad
Ja

Afstande

Lufthavn
69 km

Tilgængelighed

Velegnet for kørestolsbrugere
Nej

Vores service: Døgnet rundt via TUI-appen

  • Gælder 2024-05-01 til 2024-11-01
  • Gælder 2024-11-01 til 2025-05-01

Service via TUI-appen

TUI har ikke personale på dette rejsemål, men med TUI-appen kan du nå os 24 timer i døgnet, når det passer dig. Via Spørg guiderne i appen kan du sende beskeder på dansk og få hurtige svar, både før og under din ferie. Vi kan hjælpe dig med at bestille oplevelser og lejebiler, give dig tips til restauranter og vise dig, hvor du finder de bedste shoppingmuligheder og de fineste strande. Vi hjælper naturligvis også med praktiske spørgsmål, der måtte opstå, så I får en dejlig og afslappende ferie. Du kan også kontakte os på telefon 24 timer i døgnet ved akutte sager.

Vejen til hotellet

Flyvetid

Din rejsetid er afhængig af, hvilket fly du vælger. Det kan være både direkte fly og fly med mellemlanding, hvilket betyder, at den total rejsetid kan variere. Cirka 2 timer 50 min ved direkte fly fra København.

Transfertid

Vores rejser til Kassandra sker med rutefly til Thessalonikis lufthavn, hvilket betyder, at du kan bestille din rejse til Kassandra med fleksibel rejselængde.

Beregnet transfertid fra Thessalonikis lufthavn ca. 1 time til Kassandrahalvøen, afhængig af, hvilken by du skal bo i. Transfertiden er afhængig af trafikken. Du kan forudbestille taxitransfer til dit hotel ved at logge ind på myTUI.

Afstande

Lufthavn
69 km