Chic Hotel

 • Athen, Grækenland

Om hotellet

 • WiFi

I Athens hjerte nær Omonia-torvet

Chic Hotel er et mindre hotel med et stilrent design og moderne værelser. Hotellet har en rolig atmosfære og ligger centralt i Athen nær Omonoa-torvet og Syntagma-pladsen. Der er cirka ti minutters gang til Athens mest kendte seværdighed Akropolis og den gamle bydel Plaka.

Hvis du vil rundt med offentlig trafik er den nærmeste busholdeplads Omonia – Menandrou.

På hotellet er der:

 • WiFi
 • A/C
 • Døgnåben reception
 • Morgenmadslokale

Alle værelser/lejligheder har:

 • WiFi og tv
 • Deponeringsboks
 • A/C
 • Bad/bruser og toilet

Visse værelser kan bestilles til flere end det ordinære antal, f.eks. et dobbeltværelse der disponeres af tre. Yderligere person(er) sover da i ekstraseng, f.eks. en sammenklappelig seng eller en sovesofa.

Her anvender vi hotellets betegnelser for værelsestyper.

 • Antal værelser : 35

Kort om hotellet

Til strand/badning
25 km
Centrum
100 m

Gennemsnitsvejr i Athen

Adresse & telefon

Adresse
Peiraios, 25, ATHENS, Greece

Vigtig information

Reception åben hele døgnet
Ja
Bygget
2009
Sidst renoveret
2015
Antal værelser
35
MasterCard
Ja
Visa
Ja
WiFi
Ja
A/C på offentlige områder
Ja
Indcheckning
14:00
Udcheckning
00:00-11:00
Deponeringsboks i receptionen
Ja

Værelser

WiFi
Ja
Deponeringsboks
Ja
Minibar
Ja
Hårtørrer
Ja
TV
Ja
Telefon
Ja
Bruser/toilet
Ja

Mad og drikke

Morgenmadslokale
Ja

Afstande

Lokal trafik
100 m
Marina
12 km
Centrum
100 m

Stranden

Strand/badning (mindste afstand)
25 km
Strand/badning (max)
25 km

Tilgængelighed

Antal etager i den laveste bygning
4
Elevator
Ja
Velegnet for kørestolsbrugere
Nej

Vores service: Døgnet rundt via TUI-appen

 • Gælder 2024-05-01 til 2024-11-01
 • Gælder 2024-11-01 til 2025-05-01

Service via TUI-appen

TUI har ikke personale på dette rejsemål, men med TUI-appen kan du nå os 24 timer i døgnet, når det passer dig. Via Spørg guiderne i appen kan du sende beskeder på dansk og få hurtige svar, både før og under din ferie. Vi kan hjælpe dig med at bestille oplevelser og lejebiler, give dig tips til restauranter og vise dig, hvor du finder de bedste shoppingmuligheder og de fineste strande. Vi hjælper naturligvis også med praktiske spørgsmål, der måtte opstå, så I får en dejlig og afslappende ferie. Du kan også kontakte os på telefon 24 timer i døgnet ved akutte sager.

Vejen til hotellet

Flyvetid

Din flyvetid er afhængig af, hvilket hotel du vælger. Cirka 3 timer og 10 minutter ved direkte fly fra København.

Transfertid

Afstanden fra lufthavnen i Athen til det centrale Athen er cirka 35 km. En taxi fra lufthavnen tager cirka 50 minutter (nogle gange længere tid afhængig af trafikken). Du kan forudbestille taxitransfer til dit hotel ved at logge ind på myTUI.

Afstande

Lokal trafik
100 m
Marina
12 km
Centrum
100 m

Stranden

Strand/badning (mindste afstand)
25 km
Strand/badning (max)
25 km

Kundeanmeldelser

.

 • 8 af 10
Hotellet har jeg skrevet om tidligere i spørgeskemaet. Men når jeg rater TUI guiderne så ringe, er det fordi, jeg ikke kunne komme i kontakt med dem via telefonen. Dels fordi det var i påskeferien vi rejste, og de nok derfor ikke tog telefonen skærtorsdag og langfredag, og lørdag var der så lang ventetid, at jeg endte med at lægge på. Jeg vidste på forhånd, at der ikke var guider på vores hotel, så det var helt ok, men jeg havde forventet at kunne ringe til dem, som I havde skrevet i mailen, alle dage undtagen søndag.
Der var ingen aktiviteter eller underholdning på det lille hotel, men det ønskede vi heller ikke, vi ville hellere ud og opleve Athen, og vi fik god vejledning til f.eks. gode restauranter mv. af receptionisterne, så det var tip top for os.
Vi havde bestilt morgenmad, og det var lækkert og et imponerende stort udvalg for så lille et hotel. Det kan anbefales. Måske kunne man have smurt madpakker om morgenen - det havde måske været godt at vide, for uerfarne turister som os. Men vi tænkte ikke på muligheden, så vi spurgte ikke. Et forslag til TUI kunne være, at guiderne (hvis de har tid) på dag 2 eller 3 ringer til de TUI-turister, der er på hoteller uden guide, og spørger ind til, hvordan det går. Dermed kan de høre, hvis der er ting, de kan rådgive ind i, og turisterne kan stille de små-spørgsmål, som man ville have stillet, hvis man lige mødte guiden på sit hotel.