Koh-I Nor Hotel

  • Val Thorens, De Franske Alper, Frankrig

Om hotellet

  • 5*
    Officiel kategori
  • WiFi

Luksus på højt niveau – halvpension indgår

Med en beliggenhed i 2364 meters højde er Koh-I Nor Europas højst beliggende femstjernede hotel. Herfra er der en magisk udsigt over hele Val Thorens og de snedækkede bjerge. Her kan du nyde udsøgte Michelinmåltider, luksuriøse spa-behandlinger og slappe af på terrassen med panoramaudsigt.

Hotellet har store vinduer overalt, der slipper det naturlige lys ind og byder på smukke udsigter over landskabet. Hvis det lykkedes dig at forlade hotellets bekvemmeligheder, ligger pisterne lige foran dig.

Vil du i stedet bo i en lejlighed i nabobygningen? Så bestilles de hos Koh-I Nor Apartment.

Spa med isfontæne

I hotellets Black Diamond Luxury Spa er der både saltvæg, isfontæne og en sol-lounge, hvor du kan genopbygge d-vitamindepoterne. Måske vil du bare bade i en af de to pools eller slappe af i boblepoolen. Her er også et stort udvalg af massagebehandlinger at vælge mellem.

Terrasse med panoramaudsigt

Efter en dag på ski kan du slå dig ned på terrassen med panoramaudisgt over hele Val Thorens.

Kok med Michelinstjerne

Måltiderne er et af hotellets store højdepunkter. I din halvpension indgår en tre-retters middag i restauranten L'Atelier d'Eric. Du kan også vælge at spise middagen i La Cave eller Le Diamant Noir. I den sidstnævnte tilberedes retterne af en kok, der er blevet belønnet med en Michelinstjerne.

Efter middagen kan du slå dig ned ved den åbne pejs i baren.

  • Antal værelser : 63

Kort om hotellet

Centrum/Shopping
900 m/900 m
Restaurant/Bar
Ja/Ja
Transfertid
fra 2 timer og 45 min

Gennemsnitsvejr i Val Thorens

Adresse & telefon

Adresse
73440 Val Thorens, France
Telefon
+33 4 79 31 00 00

Vigtig information

Officiel kategori
*****
Antal værelser
63
Område
By
WiFi
Ja
Gratis WiFi på hotellets fællesarealer
Ja
Gratis WiFi i værelserne/lejlighederne
Ja

Værelser

WiFi
Ja
Dobbeltværelse
26 m2
Familieværelse
55 m2
Deponeringsboks
Ja
Minibar
Ja
Hårtørrer
Ja
Kaffemaskine
Ja
TV
Ja
Badekar og toilet (alt bad og toilet)
Ja

Mad og drikke

Halvpension med morgenmad og en tre-retters middagsmenu indgår.

Måltiderne serveres i restaurant L'Atelier d'Eric* Du kan vælge at erstatte middagen i L'Atelier d'Eric med en middag i en af de to andre restauranter, La Cave eller Le Diamant Noir. Du modtager da et værdibevis på ca. 280,- pr. voksen og ca. 120,- pr. barn (op til 12 år), som du kan benytte i restauranterne.

Restaurant
Ja
Bar
Ja
Halvpension
Ja
Halvpension er morgenmad og middag
Ja
Antal restauranter
3

Afstande

Cirka 10 minutters gang end til centrum. Hotellet tilbyder gratis shuttlebus mellem kl. 8.00 og 23.00.

Cirka 10 minutters bustur eller cirka 20 minutters gang til skiskolens mødested.

Shopping
900 m
Centrum
900 m

Pools

Indendørs pool
Ja
Pool
Ja

Afslapning

Massage- og skønhedsbehandlinger mod betaling.

Spa
Ja
Gratis entré til spa/wellness-området
Nej
Massage
Ja
Sauna
Ja
Hamam
Ja
Jacuzzi
Ja

Sport

Fitness
Nej
Træningslokale
Ja

Vores service: Døgnet rundt via TUI-appen

  • Gælder 2023-12-10 til 2024-04-14

Via TUI-appen kan du få kontakt med vores guider døgnet rundt – direkte i mobilen. Hent den gratis TUI-app til din mobil eller tablet.

Guideservice via TUI-appen TUI-appen er den nemmeste måde at komme i kontakt med TUIs guider på, når det passer dig. Under "Spørg guiderne" i appen og myTUI på hjemmesiden kan du sende beskeder og får hurtige svar, både før og i løbet af din ferie Du skal blot give os dit mobilnummer og din e-mailadresse når du bestiller din rejse og derefter downloade og aktivere TUI-appen med dit bestillingsnummer. I appen finder du også aktuel information om dit fly, hotel, rejsemål og transfer. Her kan du også bestille TUIs udflugter og aktiviteter.

Du kan nå TUI-guiderne døgnet rundt, alle ugens dage

• ”Spørg guiderne” findes både i TUI-appen og under myTUI på tui.dk • Tjenesten starter direkte når du har bestilt din rejse. • Inden afrejse svarer vi indenfor et døgn, i løbet af rejsen svarer vi så hurtigt vi kan – oftest indenfor 30 minutter. • Døgnet rundt kan du også i akutte tilfælde få fat i guiderne på telefon. Du finder nummeret i TUI-appen et døgn før du kommer til rejsemålet. • Har du ikke hentet TUI-appen, modtager du nummeret via sms inden du rejser.

Service i lufthavnen

Bustransfer mellem lufthavnen og dit alperejsemål indgår ved både ankomst og afrejse. Du får information i TUI-appen om bussens nummer og hvor den er parkeret. Desuden er der engelsktalende guider fra TUIs søsterselskab Crystal Ski i lufthavnen.

Vejen til hotellet

Flyvetid

Cirka 2 timer og 20 min med direkte fly fra København til Genève. Flyet kan også have mellemlanding. Din rejsetid er afhængig af, hvilket fly du vælger.

Transfertid

Transfertiden er afhængig af, hvilken lufthavn du lander i. Bustransfer fra Chamberys lufthavn ca. 2 timer og 45 min og fra Genèves lufthavn 3 timer og 45 min. Ventetid i lufthavnen kan forekomme.

Transfer indgår i rejsens pris, husk at du skal vælge "Bustransfer" når du bestiller din rejse. Læs mere om transfer her.

Afstande

Cirka 10 minutters gang end til centrum. Hotellet tilbyder gratis shuttlebus mellem kl. 8.00 og 23.00.

Cirka 10 minutters bustur eller cirka 20 minutters gang til skiskolens mødested.

Shopping
900 m
Centrum
900 m