Victoria Lodge

  • Val d'Isere, De Franske Alper, Frankrig

Om hotellet

  • WiFi

Moderne hotel tæt på lifterne

Victoria Lodge ligger kun en kort gåtur fra den nærmeste elevator i Val d'Isère. Hotellet har restaurant, bar og spaområde, halvpension indgår. Du kan gå til centrum på få minutter.

På Victoria Lodge vil du blive mødt af en lys og moderne følelse kombineret med alpinsk charme.

Spaafdeling med sauna og spabad

Den gratis skibus, der kører dig op til pisterne, stopper uden for hotellet. Når du kommer tilbage til hotellet efter at have stået på ski, kan du bestille noget at drikke og sidde på solterrassen og kigge ud på de sneklædte bjergtoppe. Afslut dagen i spaområdet, hvor en varmende sauna og spabad venter.

Halvpension indgår

Hver morgen serveres en morgenbuffet med både varme og kolde muligheder, så du er klar til en dag på pisterne. Hen på aftenen tilberedes en tre-rettersmiddag, som du spiser i restauranten, hvor du har udsigt til trætoppene og bjerglandskabet. Nogle gange er brændeovnen også tændt, hvilket vil give dig en ekstra varm følelse.

Kort om hotellet

Centrum/Shopping
600 m/600 m
Restaurant/Bar
Ja/Ja
Transfertid
ca. 3 timer 45 min

Adresse & telefon

Adresse
48 Avenue du Prariond 73150 Val d'Isère, France
Telefon
+33 4 58 24 10 10

Vigtig information

WiFi
Ja
Gratis WiFi på hotellets fællesarealer
Ja

Værelser

WiFi
Ja
Hårtørrer
Ja
Bruser/toilet
Ja

Senge

Dobbeltseng
Ja
Enkeltseng
Ja

Mad og drikke

Halvpension med morgenbuffet og tre-rettersmiddag indgår.

Restaurant
Ja
Bar
Ja
Halvpension
Ja

Afstande

Busstoppestedet, hvor skibussen kører fra, er uden for hotellet. 5 minutters gang til centrum. 6 minutters gang til nærmeste lift og skiskolens mødested.

Shopping
600 m
Minimarked
200 m
Centrum
600 m

Afslapning

Spa
Ja
Wellness-center
Ja
Sauna
Ja

Sport

Fitness
Ja

Tilgængelighed

Elevator
Ja

Vores service: TUI-appen døgnet rundt og Crystal Ski-guider

  • Gælder 2024-12-15 til 2025-04-13

Skriv til os i TUI-appen

TUI-appen er den nemmeste måde at komme i kontakt med os døgnet rundt, når det passer dig. Via Spørg guiderne i appen kan du sende beskeder på dansk og få hurtige svar, både før og under din ferie. Vi kan hjælpe dig med at bestille oplevelser og lejebiler og give dig tips om rejsemålet. Vi svarer naturligvis også på spørgsmål, der måtte opstå, så I får en dejlig og afslappende ferie. Du kan også kontakte os på telefon 24 timer i døgnet ved akutte sager.

Mød Crystal Ski-guiderne

På dit skisportssted er der lokale guider fra vores søsterselskab Crystal Ski Holidays, som gerne besvarer spørgsmål og rådgiver om de bedste pister. Nogle gange møder de også op i lufthavnen og på hotellet.

Vejen til hotellet

Flyvetid

Cirka 2 timer 5 min med direkte fly fra København til Geneve. Flyet kan også have mellemlanding. Din rejsetid er afhængig af, hvilket fly du vælger.

Transfertid

Beregnet transfertid med bus fra Geneve cirka 3 timer 45 min. Ventetid i lufthavnen kan forekomme. Transfer indgår i rejsens pris, husk at du skal vælge "Bustransfer" når du bestiller din rejse. Læs mere om transfer her.

Afstande

Busstoppestedet, hvor skibussen kører fra, er uden for hotellet. 5 minutters gang til centrum. 6 minutters gang til nærmeste lift og skiskolens mødested.

Shopping
600 m
Minimarked
200 m
Centrum
600 m