Chalet Skadi

  • Val d'Isere, De Franske Alper, Frankrig

Om hotellet

  • WiFi

Hyggelige og eksklusive lejligheder

Chalet Skadi er et førsteklasses lejlighedshotel med en god beliggenhed i Val d'Isere. Her bor du i moderne og veludstyrede lejligheder. Efter en dag på ski kan du besøge hotellets spa.

Der er cirka fem minutters gang til centrum og den nærmeste lift. Udenfor hotellet kører der busser, som bringer dig til skiområdet.

Hyggelige lejligheder

Efter en hel dag på pisterne er det rart at have et dejligt sted at trække sig tilbage til. Og i disse lejligheder er det let at trives. De er indrettet i moderne og hyggelig alpestil med mange sten- og træelementer. Køkkenet er veludstyret, og i hotelreceptionen kan du leje raclettegrill eller fondue-set samt købe nespresso-kapsler. Hvad med dit eget ildsted eller åbne pejs i Lejligheden? Det får du, hvis du bestiller en Superior lejlighed.

Les Bains du Montana Spa

Hvis du vil slappe lidt af, kan du besøge hotellets spa Les Bains du Montana. Her er en skøn wellnessafdeling med indendørs pool og bløde loungestole. Du kan også bestille skønne behandlinger og gå i sauna eller dampbad.

Kort om hotellet

Centrum/Shopping
500 m/500 m
Restaurant/Bar
Nej/Nej
Transfertid
ca. 3 timer 45 min

Adresse & telefon

Adresse
Av. du Prariond, 73150, Val-d'Isère, France
Telefon
+33 479 550 690

Vigtig information

Rengøring ved afrejse (pånær køkkenet) indgår..

Hvis du ankommer med bus til dit hotel, bliver du sat af i nærheden, da bussen ikke kan køre helt frem til indgangen.. Det sidste stykke foregår med et mindre transportmiddel.

Residence Chalet Kadi har et lokale, hvor du kan opbevare dit skiudstyr i skabe med lås. Der er også en støvlevarmer.

Et depositum på ca. 5.000 betales ved ankomst.

WiFi
Ja
Gratis WiFi på hotellets fællesarealer
Ja
Gratis WiFi i værelserne/lejlighederne
Ja
Depositum ved ankomst
Ja
Vaskeservice
Ja

Lejlighederne

WiFi
Ja
Treværelses lejlighed
60 m2
Køleskab i lejlighed
Ja
Rengøring
Ved afrejse
Hårtørrer
Ja
Kaffemaskine
Ja
Telefon
Ja
Køkken
Ja
Elkomfur
Ja
Ovn
Ja
Opvaskemaskine
Ja
Mikrobølgeovn
Ja

Mad og drikke

Restaurant
Nej
Bar
Nej

Afstande

Shopping
500 m
Centrum
500 m

Pools

Indendørs pool
Ja

Afslapning

Spa
Ja
Massage
Ja
Sauna
Ja
Dampbad
Ja
Jacuzzi
Ja

Sport

Fitness
Nej

Tilgængelighed

Elevator
Ja

Vores service: TUI-appen døgnet rundt og Crystal Ski-guider

  • Gælder 2024-12-15 til 2025-04-13

Skriv til os i TUI-appen

TUI-appen er den nemmeste måde at komme i kontakt med os døgnet rundt, når det passer dig. Via Spørg guiderne i appen kan du sende beskeder på dansk og få hurtige svar, både før og under din ferie. Vi kan hjælpe dig med at bestille oplevelser og lejebiler og give dig tips om rejsemålet. Vi svarer naturligvis også på spørgsmål, der måtte opstå, så I får en dejlig og afslappende ferie. Du kan også kontakte os på telefon 24 timer i døgnet ved akutte sager.

Mød Crystal Ski-guiderne

På dit skisportssted er der lokale guider fra vores søsterselskab Crystal Ski Holidays, som gerne besvarer spørgsmål og rådgiver om de bedste pister. Nogle gange møder de også op i lufthavnen og på hotellet.

Vejen til hotellet

Flyvetid

Cirka 2 timer 5 min med direkte fly fra København til Geneve. Flyet kan også have mellemlanding. Din rejsetid er afhængig af, hvilket fly du vælger.

Transfertid

Beregnet transfertid med bus fra Geneve cirka 3 timer 45 min. Ventetid i lufthavnen kan forekomme. Transfer indgår i rejsens pris, husk at du skal vælge "Bustransfer" når du bestiller din rejse. Læs mere om transfer her.

Afstande

Shopping
500 m
Centrum
500 m