Hotel La Cachette

  • Les Arcs, De Franske Alper, Frankrig

Om hotellet

  • 4*
    Officiel kategori
  • WiFi

Moderne hotel tæt på lifterne

Hotel La Cachette i Les Arcs har en bekvem "ski in ski out" beliggenhed midt i centrum og ved foden af ​​pisterne i Arc 1600, hvilket betyder, at du kan stå på ski direkte fra døren til lifterne. Efter skieventyrene kan du slappe af på solterrassen eller i boblebadet og saunaen.

Hotel La Cachette er et stilfuldt hotel med førsteklasses udsigt over de franske alper. Her får du alpestemning med stenvægge og malede træbjælker i de fælles områder, samtidig med at værelserne er moderne og stilrene.

Solterrasse og spa

Om eftermiddagen kan du tage direkte fra pisten til solterrassen for at nyde en varm drik og se på de andre skiløbere og snowboardere, når de suser ned ad bjerget, eller forkæle dig selv med en afslappende stund i hotellets spa. Hotel La Cachette har både indendørs og udendørs saunaer og boblebade.

Kontinental morgenmadsbuffet og middag

I hotellets restaurant kan du starte dagen med en kontinental morgenbuffet hver morgen, og om aftenen venter en middagsbuffet med alt fra forretter og hovedretter til desserter. Imens kan du nyde udsigten over bjergene.

Kort om hotellet

Centrum/Shopping
50 m/50 m
Restaurant/Bar
Ja/Ja

Adresse & telefon

Adresse
272 Allée Charlotte Perriand - Arc 1600 - 73700 Bourg-Saint-Maurice
Telefon
+33 (0)4 58 25 12 12

Vigtig information

Officiel kategori
4
Område
By
WiFi
Ja
Gratis WiFi på hotellets fællesarealer
Ja
Gratis WiFi i værelserne/lejlighederne
Ja
Støjniveau
Begrænset støj

Værelser

WiFi
Ja
Deponeringsboks
Ja
Hårtørrer
Ja
Kaffemaskine
Ja
TV
Ja
Badekar/bruser og toilet
Ja

Senge

Sovesofa
Ja
Dobbeltseng
Ja
Enkeltseng
Ja

Mad og drikke

Restaurant
Ja
Bar
Ja
Morgenmad
Buffet, Kontinental
Middag
Buffet
Halvpension
Ja
Halvpension er morgenmad og middag
Ja
Morgenmad
Ja

Afstande

Hotellet ligger centralt i Arc 1600. Med ski-in/ski-out er der kun 1 minuts gang til pisterne, skiskolens mødested og børnebakkerne. 4 minutters gang til busstoppestedet. 11 minutters gang til Cachette stoleliften.

Busholdeplads
400 m
Shopping
50 m
Centrum
50 m
Lufthavn
202 km

Pools

Jacuzzi
Ja

Afslapning

Massage- og spabehandlinger med adgang til te-rummet og afslapningsrummet tilbydes mod ekstra betaling.

Spa
Ja
Massage
Ja
Sauna
Ja
Jacuzzi
Ja

Børn og unge

Tremmeseng
Ja

Tilgængelighed

Elevator
Ja

Vores service: TUI-appen døgnet rundt og Crystal Ski-guider

  • Gælder 2024-12-15 til 2025-04-13

Skriv til os i TUI-appen

TUI-appen er den nemmeste måde at komme i kontakt med os døgnet rundt, når det passer dig. Via Spørg guiderne i appen kan du sende beskeder på dansk og få hurtige svar, både før og under din ferie. Vi kan hjælpe dig med at bestille oplevelser og lejebiler og give dig tips om rejsemålet. Vi svarer naturligvis også på spørgsmål, der måtte opstå, så I får en dejlig og afslappende ferie. Du kan også kontakte os på telefon 24 timer i døgnet ved akutte sager.

Mød Crystal Ski-guiderne

På dit skisportssted er der lokale guider fra vores søsterselskab Crystal Ski Holidays, som gerne besvarer spørgsmål og rådgiver om de bedste pister. Nogle gange møder de også op i lufthavnen og på hotellet.

Vejen til hotellet

Flyvetid

Flyvetiden afænger af hvilket flyselskab og -rute, du vælger.

Transfertid

Fra lufthavnen i Genève tager det cirka 2 timer og 15 minutter. Ventetid i lufthavnen kan forekomme. Transfer indgår i rejsens pris, men husk at vælge busstransfer, når du bestiller din rejse. Læs mere om transfer her.

Afstande

Hotellet ligger centralt i Arc 1600. Med ski-in/ski-out er der kun 1 minuts gang til pisterne, skiskolens mødested og børnebakkerne. 4 minutters gang til busstoppestedet. 11 minutters gang til Cachette stoleliften.

Busholdeplads
400 m
Shopping
50 m
Centrum
50 m
Lufthavn
202 km