Aiguille Rouge Arc 2000

  • Les Arcs, De Franske Alper, Frankrig

Om hotellet

  • 2*
    Officiel kategori
  • WiFi

Lige ved skibakkerne

På Aiguille Rouge i Arc 2000 i Les Arcs bor du med direkte adgang til pisterne og kun to minutters gang til skiskolens mødested. Hotellet ligger lige ved foden af bjerget, hvilket gør det nemt at tage på skieventyr i det store Paradiski-område. Halvpension indgår.

Hotelværelserne har dobbeltsenge eller enkeltsenge og en ekstraseng der indgår, hvis du bestiller til tre personer. Aiguille Rouge i Arc 2000 ligger lige midt i centrum af området Arc 2000, som er en del af Les Arcs.

Morgenmadsbuffet og middag indgår

Om morgenen venter en morgenmadsbuffet, og efter din dag på pisterne kan du slappe af på solterrassen eller spise i hotellets restaurant. Her kan du læne dig tilbage og nyde den panoramiske udsigt over pisterne. Morgenmad og middag med drikkevarer indgår i rejsens pris - hvis du også ønsker frokost, kan du tilføje helpension, når du bestiller din rejse.

Aktiviteter for børn på hotellet

Aiguille Rouge Arc 2000 er det perfekte sted at bo for dig, der rejser med børn. I hotellets egen internationale børneklub, Les Renardeaux, tilbydes der sjove aktiviteter søndag til fredag i dagtimerne for børn i alderen 3-5 år. I visse perioder, når der er skoleferie i Frankrig, har hotellet også klubber for ældre børn i alderen 6-17 år.

  • Antal værelser : 218

Kort om hotellet

Centrum/Shopping
50 m/50 m
Restaurant/Bar
Ja/Ja

Adresse & telefon

Adresse
Place de la patinoire 73700 Bourg St Maurice
Telefon
+33(0)4 79 07 57 07

Vigtig information

Officiel kategori
2
Antal værelser
218
Område
By
WiFi
Ja
WiFi på hotellets fællesarealer mod betaling
Ja
WiFi i værelserne/lejlighederne mod betaling
Ja
Støjniveau
Begrænset støj

Værelser

Der vil være en ekstra omkostning for Wi-Fi. Affaldsspande og håndklæder udskiftes ikke i løbet af en uges ophold, og sengetøjet skiftes kun en gang om ugen. Når værelser bestilles af 3 voksne og ekstrasengen sættes op, vil der være begrænset plads i værelset.

WiFi
Ja
TV
Ja
Bruser/toilet
Ja

Senge

Hotelværelserne har enten dobbeltsenge eller enkeltsenge og en ekstra seng der indgår, når du bestiller til tre personer.

Klapseng
Ja
Dobbeltseng
Ja
Enkeltseng
Ja

Mad og drikke

Restaurant
Ja
Bar
Ja
Morgenmad
Buffet
Frokost
Buffet
Middag
Menu
Halvpension
Ja
Helpension
Ja
Måltidsdrikke indgår i halv- og/eller helpension
Ja
Morgenmad
Ja

Afstande

Hotellet ligger centralt i Arc 2000. Hotellet tilbyder en transferbus. Ved ankomst stopper transferbussen lidt fra hotellet. Derfra tager det cirka 7 minutter at gå. 4 minutters gang til lifterne. 2 minutters gang til skiskolens mødested. 216 km til lufthavnen i Genève.

Shopping
50 m
Centrum
50 m
Lufthavn
216 km

Sport

Hotellet tilbyder opbevaring af skiudstyr.

Billard
Ja

Børn og unge

Tremmeseng
Ja
Legeværelse
Ja

Vores service: TUI-appen døgnet rundt og Crystal Ski-guider

  • Gælder 2024-12-15 til 2025-04-06

Skriv til os i TUI-appen

TUI-appen er den nemmeste måde at komme i kontakt med os døgnet rundt, når det passer dig. Via Spørg guiderne i appen kan du sende beskeder på dansk og få hurtige svar, både før og under din ferie. Vi kan hjælpe dig med at bestille oplevelser og lejebiler og give dig tips om rejsemålet. Vi svarer naturligvis også på spørgsmål, der måtte opstå, så I får en dejlig og afslappende ferie. Du kan også kontakte os på telefon 24 timer i døgnet ved akutte sager.

Mød Crystal Ski-guiderne

På dit skisportssted er der lokale guider fra vores søsterselskab Crystal Ski Holidays, som gerne besvarer spørgsmål og rådgiver om de bedste pister. Nogle gange møder de også op i lufthavnen og på hotellet.

Vejen til hotellet

Flyvetid

Flyvetiden afænger af hvilket flyselskab og -rute, du vælger.

Transfertid

Fra lufthavnen i Genève tager det cirka 2 timer og 15 minutter. Ventetid i lufthavnen kan forekomme. Transfer indgår i rejsens pris, men husk at vælge busstransfer, når du bestiller din rejse. Læs mere om transfer her.

Afstande

Hotellet ligger centralt i Arc 2000. Hotellet tilbyder en transferbus. Ved ankomst stopper transferbussen lidt fra hotellet. Derfra tager det cirka 7 minutter at gå. 4 minutters gang til lifterne. 2 minutters gang til skiskolens mødested. 216 km til lufthavnen i Genève.

Shopping
50 m
Centrum
50 m
Lufthavn
216 km