Front de Neige

  • La Plagne, De Franske Alper, Frankrig

Om hotellet

  • 4*
    Officiel kategori
  • WiFi

Rummelige lejligheder i Plagne Village

På lejlighedshotellet Front de Neige får du en super ski-in/ski-out beliggenhed i byen Plagne Village i det store skiområde La Plagne. Hotellet byder på et wellnessområde med indendørs pool og rummelige lejligheder med plads til op til seks personer.

Her bor du ved den blå pist Écartée, foran hotellet ligger Dou du Praz-liften, og på få minutter kan du gå til Bergerie-liften.

Veludstyrede lejligheder

Lejlighederne Front de Neige er moderne indrettet og udstyret med et tekøkken, hvor du selv kan tilberede enkle måltider. Hvis du vil starte dagen med nybagt brød til morgenmad, tilbyder hotellet levering af brød fra et nærliggende bageri.

Indendørs pool og massage

Efter en dag på skibakkerne kan du slappe af med en svømmetur i den opvarmede indendørs pool på Balnéo Spa, hvor der også er et boblebad og tyrkisk dampbad. Du kan også bestille en massage, hvis du vil forkæle dig selv lidt ekstra.

Kort om hotellet

Transfertid
ca. 2,5–3 timer

Adresse & telefon

Adresse
73210 La Plagne-Tarentaise, Frankrike
Telefon
+33 4 79 01 08 98

Vigtig information

Depositum ved ankomst. Cirka 500 euro. Ved ankomsten kan bussen ikke køre helt frem til indgangen til Front de Neige. Du vil blive sat af i nærheden. Derfra vil et mindre køretøj hente dig og bringe dig til hotellets parkeringsplads. Derefter er der en 2-minutters gåtur. Hotellet har skirum. Vaskemuligheder mod betaling. Brødbestilling kan arrangeres mod betaling via hotellet senest kl. 19.00 dagen før levering.

Reception åben hele døgnet
Ja
Officiel kategori
****
Område
By
WiFi
Ja
Gratis WiFi i værelserne/lejlighederne
Ja

Lejlighederne

En sæt sengetøj og håndklæder indgår, udskiftning af sengetøj koster cirka 9 euro. Sengene i dobbeltværelserne er østrigske dobbeltsenge. Det vil sige en ramme med to separate madrasser side om side. Sengen kan ikke deles i to separate senge.

WiFi
Ja
TV
Ja
Køkken
Ja
Type af køkken
Tekøkken

Senge

Sovesofa
Ja
Dobbeltseng
Ja
Enkeltseng
Ja

Pools

Indendørs pool
Ja

Afslapning

Det koster cirka 9 Euro at benytte spa-afdelingen i 30 minutter. Den indendørs pool er gratis at benytte. Kropsbehandlinger koster ekstra.

Spa
Ja
Wellness-center
Ja
Gratis entré til spa/wellness-området
Nej
Massage
Ja
Hamam
Ja

Vores service: TUI-appen døgnet rundt og Crystal Ski-guider

  • Gælder 2024-12-15 til 2025-04-13

Skriv til os i TUI-appen

TUI-appen er den nemmeste måde at komme i kontakt med os døgnet rundt, når det passer dig. Via Spørg guiderne i appen kan du sende beskeder på dansk og få hurtige svar, både før og under din ferie. Vi kan hjælpe dig med at bestille oplevelser og lejebiler og give dig tips om rejsemålet. Vi svarer naturligvis også på spørgsmål, der måtte opstå, så I får en dejlig og afslappende ferie. Du kan også kontakte os på telefon 24 timer i døgnet ved akutte sager.

Mød Crystal Ski-guiderne

På dit skisportssted er der lokale guider fra vores søsterselskab Crystal Ski Holidays, som gerne besvarer spørgsmål og rådgiver om de bedste pister. Nogle gange møder de også op i lufthavnen og på hotellet.

Vejen til hotellet

Flyvetid

Din flyvetid kommer an på hvilket fly du vælger. Ca. 2 timer med direkte fly til Geneve.

Transfertid

Beregnet transfertid med bus ca. 2,5–3 timer mellem lufthavnen i Geneve (Geneva Airport) og La Plagne. Ventetid i lufthavnen kan forekomme. Transfer indgår i rejsens pris, men husk, at du skal vælge "Bustransfer" når du bestiller din rejse. Læs mere om transfer her.