CGH - Les Granges de Soleil

  • La Plagne, De Franske Alper, Frankrig

Om hotellet

  • WiFi

Rummelige lejligheder i Plagne Soleil

CGH - Les Granges de Soleil har en perfekt ski-in og out-placering i landsbyen Plagne Soleil i skiområdet La Plagne. Der er rummelige lejligheder, der har plads til op til otte personer, og du kan gå til den nærmeste skilift på få minutter. Hotellet har både indendørspool, spa og sauna.

På CGH - Les Granges de Soleil bor du omgivet af La Plagnes bjerglandskab. Det tager cirka fem minutter at gå til skiskolens mødested, og omkring hotellet finder du butikker, barer og restauranter.

Et-, to- og treværelseslejligheder

Alle hotellets lejligheder har moderne indretning og er udstyret med et tekøkken, hvor du selv kan arrangere simpel madlavning. Ønsker du at starte dagen med friskbagt brød til din morgenmad, tilbyder hotellet levering af brød til din lejlighed fra et nærliggende bageri. Tilbringer du aftenen i lejligheden, er det også muligt at låne brætspil og fonduesæt.

Pool, sauna og massage

Fra det veludstyrede wellnessområde er der en vidstrakt udsigt over bjergene. Her kan du benytte lejligheden til at bestille massage, varme dig lidt i saunaen eller svømme lidt i poolen.

  • Antal lejligheder : 83

Kort om hotellet

Restaurant/Bar
Ja/Ja
Transfertid
ca. 2,5–3 timer

Adresse & telefon

Adresse
400 Plagne Soleil, 73210 La Plagne-Tarentaise, Frankrike
Telefon
+33 4 79 23 22 10

Vigtig information

Depositum 400 euro ved ankomst. Køkkenet indgår ikke i slutrengøringen. Inden udtjekning bliver du bedt om at fjerne lagnerne fra sengene. Skiskabe med opvarmede støvlestativer.

Antal lejligheder
83
Område
By
WiFi
Ja
Gratis WiFi i værelserne/lejlighederne
Ja
Depositum ved ankomst
Ja

Lejlighederne

WiFi
Ja
Hårtørrer
Ja
TV
Ja
Badekar/bruser og toilet
Ja
Køkken
Ja
Type af køkken
Tekøkken
Brødrister
Ja
Opvaskemaskine
Ja

Senge

Sovesofa
Ja
Dobbeltseng
Ja
Enkeltseng
Ja

Mad og drikke

Restaurant
Ja
Bar
Ja

Pools

Indendørs pool
Ja

Afslapning

Spa- og kropsbehandlinger mod betaling.

Spa
Ja
Massage
Ja
Sauna
Ja

Sport

Fitness
Ja

Vores service: TUI-appen døgnet rundt og Crystal Ski-guider

  • Gælder 2024-12-15 til 2025-04-13

Skriv til os i TUI-appen

TUI-appen er den nemmeste måde at komme i kontakt med os døgnet rundt, når det passer dig. Via Spørg guiderne i appen kan du sende beskeder på dansk og få hurtige svar, både før og under din ferie. Vi kan hjælpe dig med at bestille oplevelser og lejebiler og give dig tips om rejsemålet. Vi svarer naturligvis også på spørgsmål, der måtte opstå, så I får en dejlig og afslappende ferie. Du kan også kontakte os på telefon 24 timer i døgnet ved akutte sager.

Mød Crystal Ski-guiderne

På dit skisportssted er der lokale guider fra vores søsterselskab Crystal Ski Holidays, som gerne besvarer spørgsmål og rådgiver om de bedste pister. Nogle gange møder de også op i lufthavnen og på hotellet.

Vejen til hotellet

Flyvetid

Din flyvetid kommer an på hvilket fly du vælger. Ca. 2 timer med direkte fly til Geneve.

Transfertid

Beregnet transfertid med bus ca. 2,5–3 timer mellem lufthavnen i Geneve (Geneva Airport) og La Plagne. Ventetid i lufthavnen kan forekomme. Transfer indgår i rejsens pris, men husk, at du skal vælge "Bustransfer" når du bestiller din rejse. Læs mere om transfer her.