Les Lans Hotel

  • Avoriaz, De Franske Alper, Frankrig

Om hotellet

  • 3*
    Officiel kategori

I et roligt område – halvpension indgår

Familieejede Les Lans Hotel ligger i det mere rolige område Les Prodains. Herfra er der kun fem minutters gang til kabineliften, der bringer dig direkte til Avoriaz skiområde. På hotellet er der restaurant, bar og en loungedel. Halvpension indgår.

Les Lans Hotel tager imod gæster fra 2 år.

Hotellet ligger i et roligt område, midt blandt bjergene og omgivet af fyrretræsskov. Værelserne er charmerende og indrettet i typisk alpestil med træpaneler på væggene.

Tæt på både Morzine og Avoriaz

Der tager cirka 15 min med skibussen til Morzines centrum og du kan selvfølgelig også tage en taxi. Der er cirka fem minutters gang til liften, der bringer dig til Avoriaz.

God mad

Hotellets mad har et meget godt ry i byen, og halvpension indgår i rejsens pris. Om morgenen serveres en kontinental morgenmad og om aftenen en fire-retters middag. En gang om ugen bydes der på fondueaften.

  • Antal værelser : 30

Kort om hotellet

Centrum
3.4 km
Bar
Ja
Transfertid
ca. 2 timer 15 min

Adresse & telefon

Adresse
2394 Route des Ardoisières, 74110 Morzine, France
Telefon
+33 4 50 79 00 90

Vigtig information

Vær opmærksom på, at balkonrækværkerne er så lave, at små børn bør holdes under opsyn.

Officiel kategori
***
Antal værelser
30
Område
Naturområde

Værelser

Hårtørrer
Ja
TV
Ja
Badekar/bruser og toilet
Ja

Senge

Dobbeltseng
Ja
Enkeltseng
Ja
Køjeseng
Ja

Mad og drikke

Kontinental morgenbuffet og fire-retters middag om aftenen. En gang om ugen er det fondueaften. Mulighed for vegetariske alternativer.

Bar
Ja
Morgenmad
Kontinental
Middag
Menu
Halvpension
Ja
Halvpension er morgenmad og middag
Ja
Vegetariske alternativer
Ja

Afstande

Kabineliften der bringer dig til Avoriaz skiområde er åben søndag-torsdag kl. 7.00–21.00 og fredag–lørdag kl. 7.00–12.00.

Der er cirka 5 minutters gang til kabineliften, som bringer dig til Avoriaz, og der er en kort busrejse til Morzine. Der er 25 minutters gang eller 15 minutters kørsel med bus til skiskolens mødested.

Centrum
3.4 km

Afslapning

Spa
Nej

Sport

Fitness
Nej

Tilgængelighed

Elevator
Ja

Vores service: Døgnet rundt via TUI-appen

  • Gælder 2023-11-01 til 2024-05-01

Via TUI-appen kan du få kontakt med vores guider døgnet rundt – direkte i mobilen. Hent den gratis TUI-app til din mobil eller tablet.

Guideservice via TUI-appen TUI-appen er den nemmeste måde at komme i kontakt med TUIs guider på, når det passer dig. Under "Spørg guiderne" i appen og myTUI på hjemmesiden kan du sende beskeder og får hurtige svar, både før og i løbet af din ferie Du skal blot give os dit mobilnummer og din e-mailadresse når du bestiller din rejse og derefter downloade og aktivere TUI-appen med dit bestillingsnummer. I appen finder du også aktuel information om dit fly, hotel, rejsemål og transfer. Her kan du også bestille TUIs udflugter og aktiviteter.

Du kan nå TUI-guiderne døgnet rundt, alle ugens dage

• ”Spørg guiderne” findes både i TUI-appen og under myTUI på tui.dk • Tjenesten starter direkte når du har bestilt din rejse. • Inden afrejse svarer vi indenfor et døgn, i løbet af rejsen svarer vi så hurtigt vi kan – oftest indenfor 30 minutter. • Døgnet rundt kan du også i akutte tilfælde få fat i guiderne på telefon. Du finder nummeret i TUI-appen et døgn før du kommer til rejsemålet. • Har du ikke hentet TUI-appen, modtager du nummeret via sms inden du rejser.

Service i lufthavnen

Bustransfer mellem lufthavnen og dit alperejsemål indgår ved både ankomst og afrejse. Du får information i TUI-appen om bussens nummer og hvor den er parkeret. Desuden er der engelsktalende guider fra TUIs søsterselskab Crystal Ski i lufthavnen.

Vejen til hotellet

Flyvetid

Din rejsetid er afhængig af, hvilket fly du vælger. Cirka 2 timer 20 min med direkte fly fra København.

Transfertid

Beregnet transfertid med bus cirka 2 timer og 15 min. Ventetid i lufthavnen kan forekomme. Transfer indgår i rejsens pris, husk at du skal vælge "Bustransfer" når du bestiller din rejse. Læs mere om transfer her.

Afstande

Kabineliften der bringer dig til Avoriaz skiområde er åben søndag-torsdag kl. 7.00–21.00 og fredag–lørdag kl. 7.00–12.00.

Der er cirka 5 minutters gang til kabineliften, som bringer dig til Avoriaz, og der er en kort busrejse til Morzine. Der er 25 minutters gang eller 15 minutters kørsel med bus til skiskolens mødested.

Centrum
3.4 km