Udflugter Egypten

Vælg udflugter med en TUI-bestilling

Log ind på min rejse

Vælg udflugter uden en TUI-bestilling

Find udflugter

To ting er i særklasse – dykningen og de antikke seværdigheder. Lige så synd det ville være at rejse hjem uden at have set templer og kongegrave i Luxor, lige så synd ville det være ikke at opleve Nemo, Doris og deres farverige venner ved koralrevene. Bestil direkte vi knapperne som er her ved siden af, eller læs vores inspirationstips først.

 • Sport & eventyr

  Sport & eventyr

  Dykning og snorkling i verdensklasse venter i det Røde Hav. Tag et sportdykkerkursus, bestil en dykkerpakke hvis du allerede har et certifikat, eller tag med på en snorkeltur med båd til de fineste koralrev. Et andet mindeværdigt eventyr er at tage ud i ørkenen på en safari med firehjulstrukne quad bikes.

 • Seværdigheder, natur & kultur

  Seværdigheder, natur & kultur

  De antikke templer i Egypten er meget ældre end de græske og romerske – og endnu mere velbevarede. På en dagsudflugt til Luxor når du at se sfinxer, søjlerækker og kolossale statuer i Luxor- og Karnaktemplerne. Men også de fantastiske gravkamre i Kongernes Dal, hvor væggene er malede med et farverigt mylder af hieroglyfer, gudebilleder og scener fra faraonernes hverdagsliv.

 • Bådture & relax

  Bådture & relax

  På turene med glasbundsbåd kan du opleve det farverige undervandsliv i Rødehavet uden at blive våd. Andre bådture tilbyder en behagelig blanding af afslapning på dækket og stop for at bade og snorkle. Skøn afslapning på en anden måde får du, hvis du tager med til et hamam, hvor dampbad og massage indgår.

 • Shopping

  Shopping

  Hvis du bor i rejsemålene langs Hurghadakysten, kan du tage med på en kombineret byrundtur og shoppingudflugt blandt Hurghadas markeder, marinaer og palmefyldte avenuer. Rejser du til Marsa Alam-kysten kan du i stedet opleve den charmerende egyptiske by El Quseir med bazarer, gadesælger og en tyrkisk borg.