Udflugter Forenede Arabiske Emirater

Vælg udflugter med en TUI-bestilling

Log ind på min rejse

Vælg udflugter uden en TUI-bestilling

Find udflugter

Til den ene side endeløse ørkener, til den anden den spektakulære storby Dubai City. Det er de enorme kontraster der gør rejsen spændende, og vi har udflugterne der tilbyder dette. Bestil direkte vi knapperne som er her ved siden af, eller læs vores inspirationstips først.

 • Sport & eventyr

  Sport & eventyr

  Vores off road-safari med jeep går gennem ørkenens sandklitter til en kamelfarm og derfra videre til en beduinlejr, hvor du spiser barbecuemiddag under stjernehimlen. Andre eventyr du sent vil glemme er turene med helikopter eller vandflyver højt over Dubai City.

 • Seværdigheder, natur & kultur

  Seværdigheder, natur & kultur

  Burj al Arab hedder det verdensberømte luksushotel, der står ude i havet formet som et kæmpesejl. To forskellige udflugter giver dig mulighed for at opleve bygningen indefra. Enten i kombination med en frokost i den orientalske restaurant Al Iwan eller med afternoon Tea oppe i restaurant Sahn Eddar, hvor du ser havet og byen fra et fugleperspektiv.

 • Aftenture med mad & drikke

  Aftenture med mad & drikke

  Sejl med båd på Dubaifloden og nyd sceneriet når solnedgangen over skyskraberne erstattes med aftenens glitrende lys i alle farver. Og nyd samtidig et veltilberedt måltid om bord. Du kan vælge mellem middagskrydstogter med moderne rundtursbåde eller på en traditionel dhow-skude i træ.