/Dubai/Forenede Arabiske Emirater

Dubai giver alverdens sanse indtryk

af Sari Petersen, Salg & Service konsulent TUI

Dubai er et fantastisk sted, hvor alle sanser bliver berørt. Der er både de flotteste sandstrande, shopping an mas, dejlige restauranter, og sightseeing på "høøøjt" plan! Nemlig, Burj Khalifa, verdens højeste bygning.

Elevatoren i sig selv er en oplevelse da det går så stærkt, at man næsten ikke kan følge med etagerne. Udsigten deroppe fra er helt overvældende, og man kan hurtigt få taget rigtig mange billeder.

Derudover kan man shoppe og stå på ski i de vildeste storcentre, som bla. har en hel etage der kun tilbyder spisemuligheder. Der er noget for enhver smag, og man kan ikke finde et sted i verden hvor du kan ligge på en flot hvid strand med blåt hav på den ene side, og høje fantastiske sky skrabere på den anden side !

Atlantis som har deres helt eget lille område, kan du se inde fra "fastlandet"/Jumeirah Beach, men du kan også tage derud hvor du kan se deres kæmpe indendørs akvarium, svømme med delfiner og -eller nyde en drink/kold Cola ved deres beach Lounge.

Er man glad for mad, så er der et hav a lækre og fine restauranter, til overkommelige priser. Jeg spiste bla. på en indisk restaurant ved Marinaen/Grosvenours House (hotel) det var en kæmpe oplevelse, selvom jeg normalt ikke er til indisk mad.

På Mariott hotellet, Jumeirah Beach kan man tage op i deres sky bar, og få sig en fantastisk udsigt udover palmen, der kan man også nyde solnedgangen samtidig over en kold øl/drink.

Dubai Aften stemning ved springvandet der følger musikken Dubai Aften stemning ved springvandet der følger musikken

Udsigten fra Burj Khalifa Udsigten fra Burj Khalifa

Akvarium på Atlantis Akvarium på Atlantis