Rejser
til
Fujairah

Pris fra

...

Hoteller

0

Prisniveau

Gennemsnitspris
  • Enkel middagca. 80,-
  • 1 liter vandca. 2,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaDirham (AED)
  • Tidsforskel+3 timer
  • HovedstadAbu Dhabi
  • SprogArabisk
  • Befolkningca. 200.000

Rejser til Fujairah

Fujairah

Fujairah ligger, til forskel fra Dubai og de andre emirater, på østkysten. Her slapper du af ved lange fine strande mod det Indiske Ocean. Vores strandhotel passer perfekt til dig, der vil have meget at vælge mellem på selve hotelområdet.

Førsteklasses Iberotel Miramar Al Aqah Beach Resort ligger direkte ved stranden i den nordlige del af Fujairah. Her er pools både inden- og udendørs, spa og jacuzzi, et veludstyret fitnesslokale og en tennisbane til dem, der vil være lidt aktive.

Praktisk for familien

Hotellet har egne børneklubber og andre aktiviteter til de yngre. På hotelområdet er der flere restauranter, og vi anbefaler, at du bestiller All Inclusive. Der er cirka fem kilometer til byen Sharm, der har nogle få restauranter og cafeer.

Privat strand

Stranden er bred og består af finkornet, blødt sand. Her har Iberotel Miramar Al Aqah Beach Resort sit eget strandafsnit med solstole. Vil du ud og gå eller løbe, kan du veksle mellem strandkanten og den fine strandpromenade.

Fujairah

Fra dit hotel er der 45 kilometer til Fujairah centrum, hvor der er et par store shoppingcentre og restauranter. Du kan tage en taxi direkte fra hotellet, eller bestille plads i hotellets egen bus, der kører til Fujairah centrum en gang om ugen.

Oplev Dubai

Du bør absolut opleve Dubai, som du kan læse mere om i vores præsentationer af Bur Dubai, Dubai Jumeirah Beach og Downtown Dubai. Hotellet har busservice til Dubai for alle, der vil opleve byens shoppingcentre, futuristiske arkitektur og orientalske markeder. Bussen afgår to gange om ugen, og plads bestilles i receptionen.

Rejsetyper i Fujairah

Anbefalede hoteller - Fujairah

Hotellerne er desværre udsolgte

Netop nu har vi ingen hoteller i Fujairah Vis alle hoteller på Dubai/Forenede Arabiske Emirater