Rejser
til
Fujairah

Pris fra

...

Hoteller

1

Kort

Vis stort kort

Prisniveau

Gennemsnitspris
  • Enkel middagca. 80,-
  • 1 liter vandca. 2,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaDirham (AED)
  • Tidsforskel+3 timer
  • HovedstadAbu Dhabi
  • SprogArabisk
  • Befolkningca. 200.000

Rejser til Fujairah

Fujairah ligger, til forskel fra Dubai og de andre emirater, på østkysten. Her slapper du af ved lange fine strande mod det Indiske Ocean. Vores strandhotel passer perfekt til dig, der vil have meget at vælge mellem på selve hotelområdet.

Førsteklasses Iberotel Miramar Al Aqah Beach Resort ligger direkte ved stranden i den nordlige del af Fujairah. Her er pools både inden- og udendørs, spa og jacuzzi, et veludstyret fitnesslokale og en tennisbane til dem, der vil være lidt aktive.

Praktisk for familien
Hotellet har egne børneklubber og andre aktiviteter til de yngre. På hotelområdet er der flere restauranter, og vi anbefaler, at du bestiller All Inclusive. Der er cirka fem kilometer til byen Sharm, der har nogle få restauranter og cafeer.

Privat strand
Stranden er bred og består af finkornet, blødt sand. Her har Iberotel Miramar Al Aqah Beach Resort sit eget strandafsnit med solstole. Vil du ud og gå eller løbe, kan du veksle mellem strandkanten og den fine strandpromenade.

Fujairah City
Fra dit hotel er der 45 kilometer til Fujairah centrum, hvor der er et par store shoppingcentre og restauranter. Du kan tage en taxi direkte fra hotellet, eller bestille plads i hotellets egen bus, der kører til Fujairah centrum en gang om ugen.

Oplev Dubai
Du bør absolut opleve Dubai, som du kan læse mere om i vores præsentationer af Bur Dubai, Dubai Jumeirah Beach og Downtown Dubai. Hotellet har busservice til Dubai for alle, der vil opleve byens shoppingcentre, futuristiske arkitektur og orientalske markeder. Bussen afgår to gange om ugen, og plads bestilles i receptionen.

Verdens største passagerfly
Du flyver direkte til Dubai med verdens største passagerfly, Emirates Airbus A380. Dermed kan du rejse til Emiraterne, selv om du kun vil være væk i en uge.

Rejsetyper i Fujairah

Anbefalede hoteller - Fujairah

1 hoteller