/Den Dominikanske Republik

Merengue & Bachata rytme i kroppen i Den Dominikanske Republik

af Sari Petersen, Salg & Service konsulent TUI

Lækre all inclusive hoteller, smukke strande fantastisk service, glade mennesker og rytme i kroppen.

Er man til lidt af det, så er den Domminikanske Republik det helt rigtige sted!

I det øjeblik man lander kan man nærmest mærke Merengue & Bachata rytmerne i hofterne og den positivitet som de indfødte tager imod dig med, smitter fuldstændig af på én.

Bor man i Samana, kan man sejle ud til nogle rigtig flotte øer, bla. den Ø hvor Malibu reklamerne er optaget og endvidere kan man sejle ud til Caya Levantado.

Går man ned i Samana by kan man på en af de lokale steder opleve hvordan de hver aften danser & hygger sig til den caribiske musik.

Cubra Libre er et must på den domminikanske republik, hvorfra den kendte og dejlige Brugal rom også kommer fra. Det er ren afslapning og ferie for alle pengene.

Jeg har været der 2 gange og syntes det er et fantastisk sted, både for familier, som primært bør vælge vores Blue Star hoteller og for par der umiddelbart bør vælge hoteller i Samana eller Cabarete. Endvidere vil jeg anbefale en kombintaions rejse, så man kan opleve flere forskellige områder.

Gangbroen fra pool området på Cayacoa, der fører dig til elevatoren og videre ned på den smukke, bløde sandstrand. Gangbroen fra pool området på Cayacoa, der fører dig til elevatoren og videre ned på den smukke, bløde sandstrand.

Stranden ved Caya Levantado Stranden ved Caya Levantado

Udsigten fra Caya Levantado Udsigten fra Caya Levantado