Udflugter Cypern

Vælg udflugter med en TUI-bestilling

Log ind på min rejse

Vælg udflugter uden en TUI-bestilling

Find udflugter

Der er masser at se og foretage sig på Cypern som afveksling til sol og badning. Snorkling, bådture, antikke seværdigheder, charmerende byer og grønne bjerge med vandrestier. Bestil direkte vi knapperne som er her ved siden af, eller læs vores inspirationstips først.

 • Sport & eventyr

  Sport & eventyr

  Fra strandenes vandsport til de grønne Troodosbjerge, Cypern er som skabt til en aktiv ferie. Du kan for eksempel vandre forbi vandfald og landsbyer på vores Vandretur i Troodosbjergene, prøve dybhavsfiskeri med chancer for at fange barracudaer og tunfisk eller opleve undervandsverden gennem vores Prøvedyk for nybegyndere.

 • Seværdigheder, natur & kultur

  Seværdigheder, natur & kultur

  I Pafos kan du se totusinde år gamle gulvmosaikker. Samtidig byder hovedstaden Nicosia på nutidshistorie gennem "den grønne zone", der er blevet bevogtet af FN siden Cypernkrisen i 1974, men som nu er åben for passage af besøgende. Desuden kan du opleve det landlige Cypern gennem flere udflugter, med besøg på alt fra vingårde til appelsinplantager og korsridderslotte.

 • Bådture & relax

  Bådture & relax

  En fredfyldt tur på havet svaler skønt på den varme årstid, især når man kaster anker i smukke vige for at bade og snorkle. Du kan vælge mellem flere forskellige katamaranture, både i dagtimerne og som aftenudflugt med middag i solnedgangen. Og rejser du med børn er valget klart – bestil sørøverudflugten Pirates of Cyprus.

 • Aftenture med mad & drikke

  Aftenture med mad & drikke

  Vil du fejre ferien med en rigtig festaften er der meget at vælge mellem. Nogle tips er det spektakulære lys- og vandshow Magic Dancing Waters, bådturen Black Pearl med middag i solnedgangen og restaurantshowet Stardust Varity, hvor du nyder en tre-retters middag med drikkevarer mens pailletglitrende dragshowartister underholder.