Golf på Cypern

Med 340 solskinsdage om året er Cypern en af Middelhavets mest solsikre øer. Det medfører et behageligt vejr uanset hvornår du rejser, både tidligt forår og sent efterår, men også om vinteren, hvor temperaturen sjældent er under 16 grader om dagen. Og ikke nok med at vejret gør Cypern til et perfekt rejsemål for din næste golfrejse, her ligger også det femstjernede hotel TUI Sensatori Resort Atlantica Aphrodite Hills med sin prisbelønnede golfbane.

Hotellet og golfbanen ligger i feriebyen Aphrodite Hills, oppe på en bakke ved havet, en snes kilometer øst for Pafos. Nede ved havet ligger udflugtsmålet Afrodites klippe, Petra tou Romiou – der ifølge sagnet var det sted, hvor kærlighedsgudinden Afrodite blev født ud af havet. Fra golfbanen er der udsigt over de smukke omgivelser og havet.

Golfbaner på Cypern – 5 tips

  1. Aphrodite Hills, i nærheden af Pafos.
  2. Elea Golf, i nærheden af Pafos.
  3. Minthis Hills, i nærheden af Pafos.
  4. Seceret Valley, i nærheden af Pafos.
  5. Vikla Golf, i nærheden af Limassol.

Den førstnævnte, Aphrodite Hills mesterskabsbane, er designet af den anerkendte arkitekt Cabell Robinson. Banen har en perfekt blanding af fintklippede fairways med bermudagræs, store greens og udfordrende bunkers. Her er også et omfattende træningsområde med to store puttinggreens og et nærspilsområde. Når du ikke er ude på banen, kan du tage golfbilen (som indgår) til det eksklusive klubhus for at nyde en kølig drink. Klubhuset er åbent fra morgen til aften for morgenmad, frokost eller middag.

I 2018 blev banen belønnet med prisen "European Golf Resort of the year".

Bo på Aphrodite Hills

Aphrodite Hills er det ultimative sted for at udvikle dit golfspil! På TUI Sensatori Resort Atlantica Aphrodite Hills bor du desuden rigtig godt med førsteklasses spa, flere à la carte-restauranter og et stort poolområde.