The Westin Resort & Spa, Whistler

  • Whistler, British Columbia, Canada

Om hotellet

  • 4*
    Officiel kategori
  • WiFi

Familievenligt med central beliggenhed

The Westin Resort & Spa, Whistler har en perfekt beliggenhed i den vestlige del af Whistler. Her bor du centralt, kun få meter fra lifterne til Whistler- og Blackcomb-bjergene. Hotellet har både indendørs- og udendørs pool, restaurant, spa og skiudlejning.

Hotellet tilbyder bustransport i Whistler by. Det tager få minutter at gå til skiskolens mødested.

Værelser til op til seks personer

The Westin Resort & Spa, Whistler tilbyder flere former for indkvartering. Til den store familie findes der værelser med plads til op til seks personer. Alle værelser er elegant indrettede med åben pejs og køkken. Hvis du ønsker morgenmadsbuffet kan du bestille dette hjemmefra.

Restaurant, pool, spa og afterski

Efter en begivenhedsrig dag fuld af skiløb og oplevelser kan du vende hjem til hotellet og bestille en kropsbehandling i spaafdelingen, eller snuppe en svømmetur i poolen. Afterski-snacks får du i Firerock Lounge, og i hotellets restaurant er der både lokale og internationale retter på menuen. Hotellet har også en sushi-restaurant samt en Grab and Go med drikkevarer, sandwich og snacks.

  • Antal værelser : 400

Kort om hotellet

Udendørspool
Ja
Restaurant
Ja

Adresse & telefon

Adresse
4090 Whistler Way, Whistler, BC V8E 1J3, Kanada
Telefon
+1 604-905-5000

Vigtig information

Officiel kategori
****
Antal værelser
400
Område
By
WiFi
Ja
Gratis WiFi på hotellets fællesarealer
Ja
Gratis WiFi i værelserne/lejlighederne
Ja
Støjniveau
Begrænset støj
Trafik
Lokal trafik

Værelser

WiFi
Ja
Hårtørrer
Ja
TV
Ja
Strygejern
Ja

Lejlighederne

WiFi
Ja
Hårtørrer
Ja
TV
Ja
Strygejern
Ja

Mad og drikke

Som tilvalg kan du bestille morgenmadsbuffet.

Restaurant
Ja

Pools

Udendørspool
Ja
Indendørs pool
Ja

Afslapning

Spa
Ja

Sport

Træningslokale
Ja

Vores service: TUI-appen døgnet rundt og Crystal Ski-guider

  • Gælder 2024-11-18 til 2025-05-01

Skriv til os i TUI-appen

TUI-appen er den nemmeste måde at komme i kontakt med os døgnet rundt, når det passer dig. Via Spørg guiderne i appen kan du sende beskeder på dansk og få hurtige svar, både før og under din ferie. Vi kan hjælpe dig med at bestille oplevelser og lejebiler og give dig tips om rejsemålet. Vi svarer naturligvis også på spørgsmål, der måtte opstå, så I får en dejlig og afslappende ferie. Du kan også kontakte os på telefon 24 timer i døgnet ved akutte sager.

Mød Crystal Ski-guiderne

På dit skisportssted er der lokale guider fra vores søsterselskab Crystal Ski Holidays, som gerne besvarer spørgsmål og rådgiver om de bedste pister. Nogle gange møder de også op i lufthavnen og på hotellet.

Vejen til hotellet

Transfertid

Beregnet transfertid med bus cirka 2 timer og 40 minutter fra Vancouver lufthavn. I lufthavnen bliver du taget imod af guider fra vores søsterselskab Crystal Ski. Ventetid i lufthavnen kan forekomme. Transfer indgår i rejsens pris, men husk at vælge "Bustransfer", når du bestiller din rejse. Læs mere om transfer her.