Crystal Lodge

  • Whistler, British Columbia, Canada

Om hotellet

  • 4*
    Officiel kategori
  • WiFi

For dig, der vil bo i nærheden af det meste

Crystal Lodge har en af de bedste beliggenheder i Whistler. Det ligger tæt på pisterne og har restauranter og barer lige rundt om hjørnet. Hotellet har en udendørs pool, boblebad, træningfaciliteter og sauna. Beliggenheden i centrum af byen er ideel for dem, der gerne vil være tæt på alt.

Crystal Lodge tilbyder dobbeltværelser, der kan rumme op til fire personer.

Fremragende beliggenhed

Crystal Lodge er omgivet af det mægtige bjerglandskab og ligger kun to minutters gang fra lifterne, der tager dig til Whistler og Blackcomb-bjergene.

Udendørs pool og boblebad

Når du vender tilbage til hotellet efter en dag på pisterne, kan du svømme i den opvarmede udendørs pool eller varme op med en dukkert i boblebadet eller saunaen. Hotellet har også et træningsfaciliteter.

  • Antal værelser : 158

Kort om hotellet

Udendørspool
Ja
Centrum/Shopping
100 m/100 m

Adresse & telefon

Adresse
4154 Village Green, Whistler, BC V8E 1H1, Canada

Vigtig information

Officiel kategori
****
Antal værelser
158
WiFi
Ja
WiFi i værelserne/lejlighederne mod betaling
Ja

Værelser

WiFi
Ja
Køleskab i værelse
Ja
Hårtørrer
Ja
Elkedel
Ja
Kaffemaskine
Ja
Bruser/toilet
Ja
Badekar og toilet (alt bad og toilet)
Ja

Senge

Sovesofa
Ja
Dobbeltseng
Ja
King size
Ja

Afstande

Afstand til bymidte og indkøbsmuligheder henviser til Whistler. Cirka et minuts gang til skiskolens mødested og to minutters gang til lifterne.

Shopping
100 m
Centrum
100 m

Pools

Udendørspool
Ja
Pool
Ja
Opvarmet udendørspool
Ja
Jacuzzi
Ja

Sport

Fitness
Ja

Tilgængelighed

Elevator
Ja

Vores service: TUI-appen døgnet rundt og Crystal Ski-guider

  • Gælder 2024-11-23 til 2025-04-21

Skriv til os i TUI-appen

TUI-appen er den nemmeste måde at komme i kontakt med os døgnet rundt, når det passer dig. Via Spørg guiderne i appen kan du sende beskeder på dansk og få hurtige svar, både før og under din ferie. Vi kan hjælpe dig med at bestille oplevelser og lejebiler og give dig tips om rejsemålet. Vi svarer naturligvis også på spørgsmål, der måtte opstå, så I får en dejlig og afslappende ferie. Du kan også kontakte os på telefon 24 timer i døgnet ved akutte sager.

Mød Crystal Ski-guiderne

På dit skisportssted er der lokale guider fra vores søsterselskab Crystal Ski Holidays, som gerne besvarer spørgsmål og rådgiver om de bedste pister. Nogle gange møder de også op i lufthavnen og på hotellet.

Vejen til hotellet

Transfertid

Beregnet transfertid med bus cirka 2 timer og 40 minutter fra Vancouver lufthavn. I lufthavnen bliver du taget imod af guider fra vores søsterselskab Crystal Ski. Ventetid i lufthavnen kan forekomme. Transfer indgår i rejsens pris, men husk at vælge "Bustransfer", når du bestiller din rejse. Læs mere om transfer her.

Afstande

Afstand til bymidte og indkøbsmuligheder henviser til Whistler. Cirka et minuts gang til skiskolens mødested og to minutters gang til lifterne.

Shopping
100 m
Centrum
100 m