Banff Ptarmigan Inn

  • Banff, Alberta, Canada

Om hotellet

  • WiFi

Centralt i Banff

På Banff Ptarmigan Inn bor du centralt i byen Banff, der ligger omkranset af det majestætiske Mount Norquay og Mount Rundle. På hotellet er der restaurant, bar, sauna og tagterrasse med pool. Hovedgaden ligger en kort gåtur derfra.

Til skiliften i Mount Norquay er der lige under 15 minutter i bus, og bussen standser lige udenfor hotellet.

Sauna og tagterrasse med pool

Få vamen i saunaen eller dampbadet efter en lang dag på skibakkerne. På tagterrassen kan du tage en dukkert i poolen, mens du nyder udsigten over bjergene.

Restaurant med italiensk tema

Hvis du vil have en nem start på dagen, kan du bestille morgenmad som tilvalg allerede hjemmefra. Morgenmaden serveres i hotellets restaurant. Restaurant Meatball Pizza and Pasta serverer også frokost og aftensmad med italiensk tema - glæd dig til deres specialitet, som er stenovnsbagt pizza.

  • Antal værelser : 134

Kort om hotellet

Udendørspool
Ja
Centrum/Shopping
250 m/250 m
Restaurant/Bar
Ja/Ja

Adresse & telefon

Adresse
337 Banff Ave, Banff, AB T1L 1H8, Kanada
Telefon
1 (800) 661-8310

Vigtig information

Antal værelser
134
Parkering
Ja
Type af parkering
Garage
WiFi
Ja
Gratis WiFi i værelserne/lejlighederne
Ja
Støjniveau
Begrænset støj
A/C på offentlige områder
Ja

Værelser

WiFi
Ja
Deponeringsboks
Ja
Roomservice
Ja
Hårtørrer
Ja
Kaffemaskine
Ja
TV
Ja
Telefon
Ja
Badekar/bruser og toilet
Ja

Senge

King size
Ja
Ja

Mad og drikke

Restaurant
Ja
Bar
Ja
Morgenmad
Ja

Afstande

Det tager under 5 minutter at gå til centrum af Banff. Til liften ved Mount Norquay tager det cirka 15 minutter i bus, og bussen standser lige foran hotellet.

Shopping
250 m
Centrum
250 m
Lufthavn
139 km

Pools

Udendørspool
Ja
Indendørs pool
Ja
Opvarmet udendørspool
Ja

Afslapning

Sauna
Ja
Dampbad
Ja

Sport

Træningslokale
Ja

Vores service: TUI-appen døgnet rundt og Crystal Ski-guider

  • Gælder 2024-11-29 til 2025-05-01

Skriv til os i TUI-appen

TUI-appen er den nemmeste måde at komme i kontakt med os døgnet rundt, når det passer dig. Via Spørg guiderne i appen kan du sende beskeder på dansk og få hurtige svar, både før og under din ferie. Vi kan hjælpe dig med at bestille oplevelser og lejebiler og give dig tips om rejsemålet. Vi svarer naturligvis også på spørgsmål, der måtte opstå, så I får en dejlig og afslappende ferie. Du kan også kontakte os på telefon 24 timer i døgnet ved akutte sager.

Mød Crystal Ski-guiderne

På dit skisportssted er der lokale guider fra vores søsterselskab Crystal Ski Holidays, som gerne besvarer spørgsmål og rådgiver om de bedste pister. Nogle gange møder de også op i lufthavnen og på hotellet.

Vejen til hotellet

Transfertid

Beregnet transfertid med bus cirka 1 time og 45 minutter fra Calgary lufthavn. I lufthavnen bliver du mødt af guider fra vores søsterselskab Crystal Ski. Der kan forekomme ventetid i lufthavnen. Transfer indgår i rejsens pris, men husk at vælge "Bustransfer", når du bestiller din rejse. Læs mere om transfer her.

Afstande

Det tager under 5 minutter at gå til centrum af Banff. Til liften ved Mount Norquay tager det cirka 15 minutter i bus, og bussen standser lige foran hotellet.

Shopping
250 m
Centrum
250 m
Lufthavn
139 km