4 - Den rejsendes ændring af rejsen

4.1 Den rejsende har ret til at ændre aftalen, hvis arrangøren har godkendt det. Ændringer i aftalen kan medføre ekstra udgifter for den rejsende fra arrangøren eller anden part.

4.1.1 Hvis aftalen ændres af den rejsende, f.eks. ved ændret afrejselufthavn, ændret afrejsedag, ændret rejselængde eller krydstogt, betragtes det som en afbestilling og en ny bestilling ifølge den ved ombookingstilfældet gældende pris. Et ombookingsgebyr opkræves i henhold til gældende vilkår for afbestilling.

4.1.2 Ved ændring af forkert stavet navn på en pakkerejse med charterfly, opkræves en administrativ omkostning på 500, - pr. person. Gælder ændringen en pakkerejse med rutefly, er den administrative omkostning 500, - pr. person samt et gebyr, som de respektive flyselskaber fastsætter, forudsat at flyselskabet godkender ændringen. Udover de omkostninger som flyselskabet opkræver for en eventuel navneændring, tillægges et gebyr som de respektive rederier fastsætter, forudsat at de godkender ændringen, da hver krydstogtbestilling betragtes som personlig.