2 - Betaling af rejsen

2 BETALING AF REJSEN

2.1 Den rejsende skal betale rejsens pris senest på det tidspunkt, der fremgår af aftalen.

2.1.1 Betalingsvilkårene kan adskille sig mellem pakkerejser med charter- og rutefly og/eller billettype.

2.2 Arrangøren må ikke kræve slutbetaling af rejsens pris tidligere end 40 dage før afrejsen, med mindre andet er aftalt.

2.2.1 Betalingen skal kunne bekræftes inden afrejsen. Ved bestilling af en rejse mindre end 60 dage før afrejsen, skal det totale beløb for rejsen betales med det samme.

2.3 Arrangøren må i forbindelse med bookingbekræftelsen opkræve et første afdrag (depositum). Depositum skal være rimeligt i forhold til prisen på rejsen og omstændighederne i øvrigt.

2.3.1 Bestilling af rejsen bekræftes til WonderCruises med en delbetaling (depositum). Dette er, hvis intet andet er aftalt i forbindelse med bestillingen, 4.500 DKK pr. person. Depositum for krydstogter betales indenfor tre dage fra bestillingstidspunktet, hvis intet andet er aftalt.

Vær opmærksom på, at hvis depositum ikke er arrangøren i hænde indenfor den aftalte tid, afbestilles rejsen automatisk.

2.3.2 Det resterende beløb skal være arrangøren i hænde senest 60 dage før afrejse.

2.4 Hvis den rejsende ikke betaler rejsens pris ifølge aftalen, har arrangøren ret til at ophæve aftalen og beholde depositum som kompensation, hvis det ikke er urimeligt.

2.4.1 Når du tager på en pakkerejse med WonderCruises er der mulighed for at tegne en separat afbestillingsforsikring hos forsikringsselskabet Allianz. Mere information fås HER

Allianz tilbyder også en særlig og seperat supplerende rejseforsikring til krydstogtsrejsende.