4 - Information fra kunden ved bestilling

Alle navne skal angives på bestillingen i overensstemmelse med anvisningerne på bestillingssiden og skal være angivet, som de står anført i passet.
Hvis navneinformationen ikke passer ind i de felter, der er lavet til informationen i internet bestillingen, bør kunden kontakte TUIs kundeservice for yderligere information.

Kunden skal give TUI kontaktoplysninger (mobilnummer og e-mail adresse), som man kan træffes på under opholdet. Det er kundens ansvar hurtigst muligt at meddele TUI om evt. ændringer i kontaktoplysningerne.

Den person, som bestiller (kontaktpersonen), er forpligtet til at give alle oplysninger og dokumenter om opholdet til andre personer i reservationen. Kontaktpersonen for reservationen skal sikre, at han eller hun har ret til at give andre personers personlige oplysninger til TUI til de formål, der er angivet i TUIs privatlivspolitik.

Kontaktpersonen for bestillingen er ansvarlig for at sikre, at de oplysninger, der gives til TUI, er nøjagtige og rettidige, såsom datoer for opholdet, kundenavn, fødselsdato, andre personlige oplysninger eller særlige behov. TUI er ikke ansvarlig for skader, der kan være forårsaget af forkerte eller ufuldstændige kontaktoplysninger.

Ændringer i reservationen kan kun foretages af kontaktpersonen eller sammen med den person, der anmoder om ændringen.
TUI anses for at have opfyldt sin aftale ved at give reservationsoplysninger til kontaktpersonen og behøver ikke informere særskilt for hver person, der er anført på reservationen.

Kontaktpersonen er også ansvarlig for at foretage betalinger for reservationen i overensstemmelse med betalingsbetingelserne.

Den person, som bestiller, skal være fyldt 18 år på bestillingstidspunktet og dermed være myndig. Unge under 18 år kan ikke bestille indkvartering alene uden skriftlig tilladelse fra forældre/værge, og disse skal indsende deres kontaktoplysninger til TUI. Formular hertil er tilgængelig på hjemmesiden her.
Da der er lande og hoteller, der ikke accepterer unge under 21 år, som bor alene på hotel uden forældre/værge, skal kunden kontakte TUI i forbindelse hermed.