9 - Kundens ret til afbestilling af hotelreservationen

9.1 Kunden har ret til inden ankomst at afbestille hotelreservationen. Alle ændringer i en hotelreservation betragtes som en annullering af den oprindelige reservation og kontrakt ifølge nedenstående afbestillingsgebyrer (med mindre andet angives i bestillingsdialogen).

Der opkræves ikke gebyr for afbestilling op til 60 dage før den bestilte ankomstdag til hotellet med mindre andet er angivet i bestillingsdialogen.
Hvis kunden afbestiller reservationen senere, er TUI berettiget til at opkræve et afbestillingsgebyr som følger:

a) Ved afbestilling mellem 60 dage og 21 dage til startdatoen for det aftalte hotelophold, beregner TUI sig et gebyr på 60 % af prisen.

b) Ved afbestilling mellem 20 dage og 8 dage til startdatoen for det aftalte hotelophold, beregner TUI sig et gebyr på 80 % af prisen.

c) Ved afbestilling 7 dage eller mindre inden startdatoen for det aftalte hotelophold, beregner TUI sig et gebyr på 100 % af prisen for hotelreservationen.
Afbestillingsdatoen er den dag, hvor TUI Danmark modtager annulleringsmeddelelsen.

Servicegebyret, der opkræves for bestillinger foretaget via TUIs salgsafdeling, refunderes ikke ved afbestilling af hotelreservationen.

9.2 Hvis hotelreservationen er prissat ud fra, at en gruppe på to eller flere personer kan indkvarteres i det samme rum eller lejlighed, og en af personerne afbestiller, er TUI berettiget til at opkræve annulleringsomkostninger som følge af aflysningen.

9.3 Hvis hotelreservationen ikke afbestilles, og kunden ikke ankommer til hotellet på det aftalte tidspunkt, har kunden mistet hele beløbet.

Hvis du er nødsaget til at annullere din hotelreservation, skal dette gøres omgående af den person, som har bestilt hotel opholdet (kontaktpersonen). Kun denne person kan afbestille reservationen. Du bedes kontakte os på tlf. 70 10 10 50 inden for vores åbningstider. Ved afbestilling uden for vores åbningstider, sendes en mail herom til: kontakt@tui.dk samt ringes til TUI på 70 10 10 50 ved først mulige lejlighed for at bekræfte afbestillingen endeligt. TUI kan herefter fremsende en afbestillingsbekræftelse.