1 - Indtegning, billetter

Indtegning til en rejse kan ske ved personlig eller telefonisk henvendelse samt via www.tui.dk. Indtegningen, og dermed oplysningerne og vilkårene på www.tui.dk, er bindende for TUI og kunden, når depositum og/eller hele rejsens pris er rettidigt indbetalt. Ved sin indbetaling forudsættes kunden at have accepteret de på ordrebekræftelsen/billetten og på www.tui.dk anførte vilkår for rejsen.

Bestillingstillæg

Ved bestilling pr. telefon samt i vores butikker, gør vi opmærksom på, at der tages et bestillingstillæg på 175 kr. for bestilling af rejse. Du kan selvfølgelig altid ringe til os, eller kigge forbi for hjælp og vejledning fra vores dygtige rejsekonsulenter, helt uden beregning.

Billetter

Der tillægges automatisk et print- og billetforsendelsesgebyr på 175,- kr., såfremt billetten ønskes tilsendt med posten.

Spar gebyret ved at printe billetten selv via "Min side" i øverste højre hjørne på www.tui.dk. Billetten aktiveres tidligst 25 dage før afrejse og kun, når rejsen er fuldt betalt.

Billetten på en kombinationsrejse fremsendes automatisk pr. post og uden beregning tidligst 25 dage før afrejse.

På charterrejser med rutefly vil den endelige rejseplan blive sendt til dig ca. 25 dage før afrejse. Rejser med rutefly sker med elektronisk billet, det vil sige, at in-checkningen foregår med tilsendte rejseplan og gyldigt pas. Vi gør opmærksom på, at den "almindelige" billet/faktura fra TUI ikke kan benyttes som billet. Husk derfor at printe din rejseplan.

Bestilling af pakkerejse med rutefly

Billetterne udskrives tidligst 25 dage før afrejse via "Min side" på www.tui.dk. Vær opmærksom på, at der skal udskrives 2 dokumenter; 1. rejsebevis med information om rejsen samt hotel voucher og 2. flybilletter; e-tickets. Disse er personlige og begge dokumenter skal medbringes på rejsen.

Kundens ansvar ved bestilling og betaling af rejsen

Den person, der står som nummer 1 på rejsen, og/eller den person, hvortil billetten sendes pr. post eller e-mail, betragtes som ejer af rejsen. Det er kun denne person, som kan ændre og/eller afbestille rejsen. Eventuel henvendelse, korrespondance eller refundering fra os angående rejsen, vil ske til denne person. Bestiller en person flere rejser, betragtes samme person som ejer af samtlige billetter/bestillingsbekræftelse, så længe denne persons post eller e-mail adresse er noteret på rejsen.

Navne skal altid stemme overens med passet og skal indeholde alle fornavne og efternavne.

Da eventuelle meddelelser om rejsen fortrinsvis sendes pr. SMS eller e-mail, er det yderst vigtigt, at disse oplysninger fremgår af bestillingen og opdateres om nødvendigt.

*Børn og unge under 18 år, som rejser uden voksne rejseledsagere, skal ved køb af rejsen forevise en erklæring fra deres forældre/værge om, at de har tilladelse til dette. Læs mere om at rejse med børn og unge og find formularen/erklæringen her.

TUI skal inden rejsens påbegyndelse gøre opmærksom på muligheden for at tegne en rejseforsikring, der dækker udgifterne ved behandling og hjemtransport i tilfælde af ulykke eller sygdom i det omfang, den offentlige sygesikring ikke dækker. For salg af rejseforsikringer modtager TUI typisk provision fra forsikringsselskabet. Klik her for yderligere information om rejseforsikringer her.

Ønsker man at drage fordel af de mange billige billettyper, der findes på markedet (typisk fra lavprisflyselskaberne), og kombinere billetter til en sammenhængende rejse, bærer man selv risikoen, hvis der opstår forsinkelser undervejs, så man ikke når den næste forbindelse. Køber man derimod en samlet flyreservation fra afrejse- til slutdestination, hvor der kan være flyskift undervejs, er man bedre sikret i tilfælde af forsinkelser, da de involverede flyselskaber herved påtager sig forpligtigelsen for den samlede transportydelse.

TUI tager forbehold for trykfejl og eventuelle ændringer.