Detaljer i ændrings- og afbestillingsforsikringen

Åbent køb

Du har ret til at afbestille din rejse og få pengene tilbage (minus beløbet for ændrings- og afbestillingsforsikringen pr. person) frem til 60 dage før din planlagte rejse. Gælder alle nye bestillinger af charterpakkerejser både sommer, efterår og vinter.

Ombooking for 0,-

Hvis du har bestilt ændrings- og afbestillingsforsikring til alle rejsende på bestillingen, kan du ændre rejsen én gang for 0,-, så længe der er mindst 14 dage til afrejse.
Den nye afrejsedato må dog ikke være mere end seks måneder før eller efter den oprindelige afrejsedato. Retten til at ombooke en rejse for 0,- gælder ikke krydstogt, TUI Villas eller rejser med rutefly. Ligeledes kan du heller ikke ændre til en rabatteret/nedsat rejse (med derimod får du differencen tilbage, hvis vi sænker grundprisen på den oprindelige rejse - se Prisgaranti Plus).

Pengene tilbage ved sygdom

Hvis du, en medrejsende eller nogen i din familie bliver syge eller kommer alvorligt til skade, kan du afbestille rejsen og få pengene tilbage*.

Pengene tilbage ved opsigelse

Hvis du bliver opsagt på jobbet kan du afbestile rejsen og få pengene tilbage*, forudsat er du er fastansat og bliver opsagt grundet mangel på arbejde.

Hvis du er nødt til at ændre et navn på din bestilling, enten fordi det er stavet forkert eller vedkommende ikke kan rejse, koster dette normalt 500,-, men med ændrings- og afbestillingsforsikringen slipper du for at betale, så længe der er mindst fire dage til afrejse. Gælder ikke krydstogt, TUI Villas eller rejser med rutefly.

Værelsesgaranti

Du beholder samme værelse eller lejlighed, selvom en anden i dit selskab annullerer sin bestilling. Du slipper altså for at betale et tomsengstillæg, som du normalt ville blive opkrævet.

Rabatter med tilbagevirkende kraft / Prisgaranti Plus

Hvis grundprisen på din rejse (fly + hotel) bliver sænket efter du har bestilt, kan du få rejsen til den lavere pris og få differencen tilbage. Vær dog opmærksom på, at dette ikke gælder tidsbegrænsede kampagner som f.eks. "Børn rejser fra 0,-" eller "All Inclusive for 0,-". Forudsætningen for Prisgaranti Plus er, at du har bestilt en charterpakkerejse med specificeret hotel, og at der er mindst 60 dage til afrejse.
Garantien gælder din oprindelige bestilling, og ikke hvis du allerede har benyttet dig af en ombooking for 0,-.
Rabatten skal stadig være synlig og findes samme sted som hvor du oprindeligt købte rejsen (f.eks. på www.tui.dk), når du kontakter os.

*) minus beløbet for ændrings- og afbestillingsforsikringen pr. person.