Grækenland

På denne side har vi samlet information om tiltag og retningslinjer for rejser til Grækenland under sommersæsonen 2020.
LIGE NU ER DER INGEN REJSER TIL GRÆKENLAND.

PLF-formular (Passenger Locator Form)

For indrejse til Grækenland kræves obligatoriske oplysninger for alle rejsende grundet Covid-19.

 • Se mere om PLF-formularen her

  For indrejse til Grækenland kræves obligatoriske oplysninger for alle rejsende grundret Covid-19. Formularen (PLF) udfyldes via https://travel.gov.gr/ senest 24 timer inden afrejse til Grækenland.

  Alle personer, som fremgår af en bestilling, skal udfylde sin egen PLF. Dog kan en familie/husstand nøjes med at udfylde én PLF, hvor alle personer fremgår. Det er vigtigt, at du tjekker bekræftelsesmailen efterfølgende, for at sikre, at alle personer, der skal rejse, er registrerede.

  Det er muligt at udfylde formularen mere end 1 gang, såfremt der står noget forkert.

  I modtager en QR kode ved midnatstid på datoen for afrejse, som skal fremvises ved ankomst.
  Såfremt din afrejse er sent om aftenen og du derfor flyver, når det er midnat, modtager du din kode mens du er i luften. I disse tilfælde skal du i stedet bruge den bekræftelse, du modtager på email efter du har udfyldt din PLF.

  Formularen finder du også her »

  Flyselskabet har til opgave at tjekke din QR kode, allerede i afrejselufthavnen. Kan man ikke fremvise en gyldig QR kode, nægtes ombordstigning.

Shopping og aktiviteter i Grækenland

Hvad er egentlig åbent, hvis jeg tager på ferie i Grækenland?

 • Se mere om shopping og aktiviteter her

  Information om shopping & aktiviteter:

  Strande: Åbne
  Restauranter: Åbne
  Seværdigheder: Åbne, dog med begrænsninger
  Supermarkeder: Åbne
  Andre aktiviteter: Åbne, dog med begrænsninger

  For mere information, kan du kontakte TUI-guiderne via TUI-appen.

Hotelinformation

Hvad kan jeg forvente på hotellerne i Grækenland?

 • Se flere hotelinformationer her

  På grund af de nuværende omstændigheder og lokale beslutninger, kan der løbende komme forandringer i hotellernes faciliteter, service, åbningstider og aktiviteter henover sommeren 2020.

  Psst! VI ANBEFALER, AT DU TJEKKER DIT HOTELS OFFICIELLE HJEMMESIDE FOR SPECIFIKKE OPLYSNINGER OM, HVAD DER ER GÆLDENDE.

  • Mundbind er obligatorisk i hotellernes restauranter. Det anbefales også, at du bruger mundbindet på hotellets øvrige områder, som receptionsområdet m.v.
  • Hotelværelser bliver rengjort færre gange ugentligt end normalt. Grundig rengøring vil foregå 1-2 gange om ugen samt ved forespørgsel. Når du ønsker, at dit værelse skal gøres yderligere rent, kontakter du receptionen på dit hotel, som vil hjælpe til med dette.
  • Udskiftning af håndklæder sker ca. 1-2 gange om ugen.
  • Der er ikke mulighed for selvbetjening i hotellets buffetrestaurant. Der vil være et begrænset udbud i restauranten, og nye tiltag kan forekomme med kort varsel. Der vil være et begrænset antal a la carte-restauranter åbne samt et begrænset udbud af snacks.
  • Begrænset udbud af spaaktiviteter. Faciliteter som sauna, hammam og jacuzzi kan i perioder være lukkede.
  • Indendørspools er lukkede grundet nye retningslinjer fra de lokale myndigheder.
  • Der vil være begrænset adgang til træningslokaler. Du skal bestille tid, og du må højest bruge lokalet i 30 minutter af gangen.

Mere vigtig information

Få et overblik over de vigtigste corona-foranstaltninger i Grækenland

 • Se mere om foranstaltningerne her

  Påbudt social afstand:
  1,5 meter

  Mundbind:
  Det er obligatorisk for alle (inklusiv børn) at bære mundbind ved ophold på offentlige steder. De som ikke bærer mundbind risikerer en bøde på €150.

  Sundhedserklæring:
  På flyet til Grækenland får du en blanket af besætningen, som du skal udfylde og aflevere ved ankomst.

  PLF (passenger locator form):
  For indrejse til Grækenland kræves obligatoriske oplysninger for alle rejsende grundret Covid-19. Formularen (PLF) udfyldes via https://travel.gov.gr/ senest 24 timer inden afrejse til Grækenland.

  Hver voksen på bestillingen skal udfylde en Personal Locator Form (PLF-formular). Til hører man samme familie/husstand, udfylder man formularen og registrerer derefter de øvrige familiemedlemmer i samme formular. Det er vigtigt, at du efterfølgende tjekker bekræftelsesmailen for at sikre dig, at alle personer der skal rejse er registrerede.

  Det er muligt at udfylde formularen mere end 1 gang, såfremt der står noget forkert.

  I modtager en QR kode som skal fremvises ved ankomst.

  Formularen finder du også her »

  Flyselskabet har til opgave at tjekke din QR kode allerede i afrejselufthavnen. Kan man ikke fremvise en gyldig QR kode, nægtes ombordstigning.

  PCR-test:
  PCR-tests (for at tjekke for Covid-19) udføres tilfældigt på både voksne og børn (alle aldre) ved ankomst til Grækenland. Efter testen kan du fortsætte til dit hotel. Hvis du bliver testet positiv for Covid-19, vil du blive kontaktet og du og dit rejseselskab/din familie skal i karantæne i 14 dage. Du vil blive indkvarteret et sted, der er udvalgt og betalt af den græske regering.

  Hvis du oplever symptomer på Covid-19 under dit ophold:
  Hvis du bliver syg med symptomer på Covid-19 er du forpligtet til at give hotellet besked. Hotellet er her forpligtet til at give de lokale myndigheder besked, og du vil få besøg af en læge, der udfører en Covid-19-test på dig. Alle gæster, der rejser med os på en charter-pakkerejse frem til den 31. december 2020 er automatisk berettigede til lægehjælp på destinationen, hvis de får Covid-19. TUI betaler for Covid-19 testen. Læs mere her.