Kurv
Det nordvestlige Tenerifes skjulte hemmeligheder på rundtur med transportNorth-West Tenerife Hidden Secrets Guided Tour with TransportNorth-West Tenerife Hidden Secrets Guided Tour with TransportNorth-West Tenerife Hidden Secrets Guided Tour with TransportNorth-West Tenerife Hidden Secrets Guided Tour with TransportNorth-West Tenerife Hidden Secrets Guided Tour with TransportNorth-West Tenerife Hidden Secrets Guided Tour with TransportNorth-West Tenerife Hidden Secrets Guided Tour with TransportNorth-West Tenerife Hidden Secrets Guided Tour with TransportNorth-West Tenerife Hidden Secrets Guided Tour with TransportNorth-West Tenerife Hidden Secrets Guided Tour with TransportNorth-West Tenerife Hidden Secrets Guided Tour with TransportNorth-West Tenerife Hidden Secrets Guided Tour with TransportNorth-West Tenerife Hidden Secrets Guided Tour with TransportNorth-West Tenerife Hidden Secrets Guided Tour with TransportNorth-West Tenerife Hidden Secrets Guided Tour with Transport
+ 13
+ 11
Udflugter & dagsture
Kultur & historie
Topattraktioner
Mad & drikke
Sightseeing & traditioner
På landet

Det nordvestlige Tenerifes skjulte hemmeligheder på rundtur med transport

Gratis afbestilling
Sted: Tenerife
Varighed: mere end 8 timer
Sprog: English, French, Dutch
Voucher på mobilen accepteres

Højdepunkter

  • Besøg den traditionelle hvidmalede landsby Santiago del Teide
  • Tag billeder ved det århundrede år gamle dragetræ i Icod de los Vino
  • Opdag historien om Garachico og lavabassinerne ved dens strandpromenade
  • Nyd den dramatiske udsigt over de vulkanske dale fra den "forsvundne landsby" Masca
  • Lokal ekspertguide med et uovertruffent kendskab til Tenerife og dens befolkning

Brug for en hånd?

Vil du have hjælp med at bestille? Eller har du nogle spørgsmål? Tøv ikke med at kontakte os.

Åbningstider: Vores team er tilgængeligt 24/7

Telefonnummer: (+45) 82568349

Derfor skal du vælge TUI Collection

Vi har udformet vores oplevelser, så du kan få mest muligt ud af din ferie.

Beskrivelse

Den ene smukke landsby efter den anden er en del af denne eksklusive rundtur i den barske nordvestlige del af Tenerife. Vi besøger en række af øens bedste seværdigheder og skjulte hemmeligheder. Christian, en af vores ekspertguider, siger: "Jeg elsker at udføre denne rundtur, da den viser nogle virkelig skjulte perler og sammensmeltningen mellem fortid og nutid". Landsbyen Santiago del Teide, smagning af lokale produkter og en tur til Teno Naturpark er alle en del af programmet.

Først når vi de fantastiske udsigter fra Santiago del Teide, en afsidesliggende landsby med hvidmalede huse højt oppe i bjergene. I Icod de Los Vinos kan du på en guidet rundvisning i byen se det århundrede år gamle dragetræ. Garachico, den næste by på programmet, blev ødelagt af et vulkanudbrud i 1706 og genopbygget på lavaen og er blevet kaldt øens "smukkeste og mest uheldige" sted. De naturlige lavabassiner, der bevogtes af en borg af vulkansk sten, tiltrækker badegæster fra hele øen.

Når det er tid til at holde pause, kan man velsmagende lokal bæredygtig frokost, som serveres på en familiedrevet restaurant i en traditionel finca. Om eftermiddagen kan du udforske de klippefyldte bjergtoppe i Teno Naturpark. Den er berømt for sin biodiversitet, men fungerer også som spisekammer for de fleste af Tenerifes naturprodukter, der af højeste kvalitet. Du får endda mulighed for at smage nogle lokalt fremstillede marmelader og syltetøj, der alle er produceret med et minimalt CO2-aftryk. Endelig runder vi dagen af i den "forsvundne landsby" Masca, som er et af Tenerifes mest fortryllende steder, beliggende på en højderyg med udsigt over en dal. Den er et af Tenerifes mest fortryllende steder.

Læs mere

COVID-19 information

De følgende sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger er på plads, og du slappe af og nyde din oplevelse.

Besøgende skal medbringe og have maske på

I prisen indgår

Transport

Guide

Frokost

Lokale delikatesser

Eksklusiv TUI udflugt

Sted

Vælg dit afhentningssted på kortet

Arrangør

TUI ESPAÑA TURISMO S.L.U.

Afbestillingsregler

Få 100% tilbage, hvis du afbestiller op til 1 dag inden aktiviteten begynder.

Vigtig information

  • Du skal fremvise et certifikat for fuld vaccination mod Covid for at deltage i denne oplevelse
Læs mere

Bestillingsgebyr

Der lægges ingen ekstra gebyrer til denne bestilling.

Hvad siger folk om denne oplevelse

0%
0%
0%
0%
0%

Du er måske også interesseret i