Job hos TUI Fly Nordic

TUI Fly Nordic AB er en del af verdens største charterflygruppe, TUI Airlines. Andre flyselskaber i koncernen er TUI Fly Germany, TUI Belgium (Corsair), TUI Nederland (ArkeFly) og TUI Airways UK. Vi arbejder tæt sammen med især Storbritannien.

Flyselskaberne tilsammen danner en flyflåde, som består af ca. 150 fly, primært Boeing 737, 767 og 787.

TUI fly er en vigtig del af ferieoplevelsen og vores fokus er altid på kunderne og vores ansatte. Derfor er vi også stolte af, at TUI Fly Nordic AB var det første charterflyselskab i norden, som blev ISO-certificeret. Bæredygtig turisme er vigtig for os, og vi arbejder kontinuerligt med at reducere vores aftryk på miljøet. Vi er således et af de mest brændsstofeffektive flyselskaber i Europa og vi sorterer al affald ombord på flyene.

TUI Fly er en svensk arbejdsplads og tilbyder muligheden for at arbejde, lære og få indflydselse i et internationalt miljø. For at møde morgendagens rejsende, har vi engagerede medarbejdere, som alle er med til at udvikle og udruste vores forretning til fremtiden.

Hos os i TUI Fly kan du, foruden at arbejde som kabinepersonale og pilot, også arbejde med planlægning, service i lufthavnen, flytekniker, ingeniør, programplanlægger, bemandingsplanlægger, HR-administration og som sikkerhedsansvarlig.

Synes du det lyder interessant?

Se vores ledige stillinger via linket nedenfor. Hvis du ikke finder drømmejobbet lige nu, kan du registrere dig via "Keep med updated" for at få information om nye ledige stillinger.

Find ledige jobs >>