Hvorfor skifter I navn til TUI?
Ved at samle alt under et varemærke, TUI, får vi endnu større mulighed for at kunne udvide vores sortiment, og som kunde får du adgang til endnu flere rejseoplevelser.

Påvirkes min rejse af navneskiftet?
Nej, din rejse påvirkes ikke af, at vi skifter navn. Dit bookingnummer er det samme som tidligere. Selvom navnet er nyt, er vores CVR-nummer det samme og rejsevilkårene gælder som de plejer.

Hvad får jeg som forbruger ud af navneskiftet?
Hvad siger du til at få en håndfuld nye destinationer at vælge mellem? Flere moderne krydstogtskibe? Flere fleksible flyalternativer? Lækre livsstilshoteller? Det får du nu.

Jeg kunne godt lide det gamle navn. Hvorfor ikke beholde det?
Vi har i 15 år været en del af verdens største rejsearrangør. Med Star Tour som varemærke er vi kommet så langt. Med TUI kommer vi endnu længere. Ændringen kommer dig som kunde til gode gennem et meget bredere udvalg af rejseoplevelser.

Vil I stadig have danske guider?
Du vil stadig møde danske guider på vores rejsemål og i vores app vil vi stadig svare på dine spørgsmål på dansk.

Vil I bibeholde jeres familiehoteller?
Vi vil stadig være det naturlige valg af rejsebureau for danske familier, gerne din familie. Alle vores familiehoteller bliver som tidligere med skandinaviske guider og Bamseklubben – med endnu flere hoteller at vælge mellem i fremtiden!

Hvad synes Bamse om navneskiftet?
Bamse bliver faktisk endnu stærkere og får endnu flere hoteller at besøge på grund af navneskiftet. Han er trods alt verdens stærkeste bamse, så han glæder sig rigtig meget til at blive en del af verdens største rejseselskab.

Vil der være flere internationale gæster på jeres rejsemål?
Vores rejsemål og hoteller bliver de samme som tidligere, selv om vores navn ændres. Så du vil også fremover møde mange nordiske gæster på vores hoteller. Navneskiftet betyder bare et bredere udvalg af nye rejsemål og nye hoteller, hvor der vil være en velafbalanceret sammensætning af internationale gæster.

Hvor vil jeg nu kunne se det nye navn?
Navnet TUI findes her på vores hjemmeside, på skilte, fly og busser – sammen med det røde smil. Samtidig med at vi skifter til et nyt varemærke, tager vi fundamentet og styrken med os fra det nuværende varemærke som TUI.

Hvad er TUI?
Vi har været en del af TUI, verdens største rejsearrangør, i over 15 år. Globalt set har vi mere end 20 millioner gæster, der rejser til mere end 180 destinationer i hele verden. Over hele verden vil lokale arrangører skifte navn til TUI, og sammen vil vi skabe det mest respekterede og populære varemærke for moderne rejser.

Mit gavekort til Star Tour, gælder det stadig?
Gavekortet gælder nøjagtigt som tidligere, det vil sige frem til udløbsdatoen.

Hvordan udtales TUI?
TUI udtales i ét ord, ikke som tre bogstaver.

Tilbage til om TUI >