Dyrevelfærd på din rejse

Dyrene har altid været de første indbyggere på feriemålene, og de fortjener derfor den bedst tænkelige beskyttelse fra menneskets påvirkning. Hvis du går op i dyrevelfærd, bør du derfor vælge en rejsearrangør, der lever op til internationale standarder på området, og du bør træffe et informeret valg om dyr i det fri.

Dyrevelfærd er et meget vigtigt område for os. Vi, og de større europæiske rejsearrangører, følger de globale retningslinier for beskyttelse af dyr, ABTA (Animal Welfare Guidelines for Animals in Tourism), der er et regelsæt skabt imellem rejsearrangører, forskere, foreninger samt NGO’er over hele verden. Disse regler blev indført i juni 2013 af Europaparlamentet med støtte af TUI.

Siden reglerne blev indført, har TUI indført i sin kontrakt med samarbejdspartnere, at disse følger ABTS´s retningslinier, og der er gennemført kontrol på udflugter, der involverer dyr.

Du kan læse mere om dyrevelfærd og ABTA Animal Welfare Guidelines for Animals in Tourism her.

Se video fra lanceringen af ABTA

TUI fjerner elefantridning fra sine udflugter

Fra og med november 2016 sælger TUI ikke længere ture med elefantridning. Beslutningen gælder hele TUI Group, og er taget for i stedet at støtte udflugter, hvor man ser elefanter i sit naturlige miljø.