Vidste du, at Bamseklubben fylder 35 år i år?

Bamseklubben fylder 35 år i 2017! Bamseklubben er TUIs populære klub, som børn i alderen 3-5 år kan være med i, når de bor på et af vores TUI Blue for Families-hoteller. At fylde 35 år er stort, og hvad er mere passende end at fejre det med sin egen app? Siden maj har du kunne finde Bamseklubbens app hvor du plejer at downloade dine apps. På den måde kan du og dine børn deltage i Bamses verden inden, under og efter ferie.

Stor og stærk, men ikke alene

Selvom Bamse både er verdens sødeste og verdens stærkeste bjørn, behøver han hjælp til at tage vare på alle børnene. Den hjælp får han fra Bamseklublederne. En af dem er Ellinor Larsson, som arbejder på TUI Blue Bahia Feliz på Gran Canaria. Sådan siger hun om sit job og Bamseklubbens børn:

Hvorfor blev du Bamseklubsleder?

"Jeg elsker at rejse og arbejde med børn! Bamseklubben er utrolig gennemtænkt, og byder på mange aktiviteter, så det bliver aldrig ensformigt.

Hvilken aktivitet plejer at være mest populær blandt børnene?

"Når piraterne kommer på besøg, plejer at være en stor favorit!"

Hvilken aktivitet synes du selv er sjovest?

"Det magiske skab, som vi åbner sammen med børnene hver dag. Ingen af os ved hvilken aktivitet, som gemmer sig i skabet. Børnenes reaktion hver gang man åbner skabet, er nok den største grund til at jeg elsker dette job."

Har du nogle tips til, hvordan man får en god ferie uden for Bamseklubben?

"Vi arrangerer dagligt en masse aktiviteter på hotellet for hele familien. Mens børnene leger med klovnene Coco og Charlie, kan I sætte jer i solstolen og nyde."

Det bedste ved Bamseklubben er at....

...den er gratis ...den findes på alle TUI Blue for Families-hoteller ...man ikke behøver booke på forhånd ...klubben er et sjovt og trygt sted at få nye feriekammerater ...børnene får en t-shirt og vandflaske

Bamse - kun et klik væk

Med Bamseklubbens app kan dine børn spille, synge, danse og lære sammen med Bamse inden, under og efter ferien. Download appen i App store eller Google Play, og deltag i Bamses sjove eventyr. Det er faktisk børn, som har været med til at skabe appen. Her kan du læse mere om hvordan appen blev udviklet af børnene.

Og du ved vel, at Bamse også findes på Youtube? Sjove film for alle aldre og perfekt for Bamseklub-trængende børn, som vil mindes tilbage eller se frem til næste ferie.

Lignende indlæg

Sådan fungerer et corona-tilpasset hotel

Rejser til udlandet i sommeren 2020 blev udskudt i flere måneder, og de startede først i midten af juli. I pausen har rejsearrangører, flyselskaber og hoteller indført nye rutiner og forberedt sig grundigt på at gøre din ferie så sikker som muligt. Her kan du læse konkrete eksempler fra et af TUIs hoteller.
Noora Noora

Tenerife for hele familien

I de kolde og blæsende vintermåneder vælger mange danske familier at tanke op på D-vitaminkontoen med en tur til de kanariske øer. Tenerife er et populært valg – især på grund af den smukke grønne natur og ikke mindst den kæmpe vulkan, Teide, i centrum af øen. Udover de lune og milde dage byder øen på mange oplevelser for hele familien. Vi har samlet nogle af de allerbedste lige her.
Stine Sørensen Stine Sørensen

10 tips når du rejser på ferie med børn

Kan man købe bleer og solcreme på hotellet? Viser de film om bord på flyet? Og hvordan er det nu med den håndbagage? Uanset om det er første eller 20. gang, du skal på ferie med børn kan det være en stressende oplevelse for både forældre og børn. Men det behøver det bestemt ikke at være! TUI har samlet vores bedste råd til både pakning, flyet og hotellet, når du rejser sydpå med børn, så det bliver en god familieferie for alle.
Stine Sørensen Stine Sørensen

De bedste familiehoteller på Cypern

Familievenlige Cypern er et af Middelhavets mest solsikre steder. Øen har alle grundingredienser til den perfekte børneferie, med smagsoplevelser der tilfredsstiller selv de mindste og mest kræsne gæster. Her er blandt andet strande, slotte og seværdigheder fra antikken. Her er også parker, vandaktiviteter, museer, bådture og is i lange baner. Det er nok til at forkæle hvem som helst. Her kan du se nærmere på de mest familievenlige hoteller på Cypern!
Anja Jensen Anja Jensen