Vidste du, at Bamseklubben fylder 35 år i år?

2017-07-30
Laura
Bamseklubben fylder 35 år i 2017! Bamseklubben er TUIs populære klub, som børn i alderen 3-5 år kan være med i, når de bor på et af vores TUI Family Life-hoteller. At fylde 35 år er stort, og hvad er mere passende end at fejre det med sin egen app? Siden maj har du kunne finde Bamseklubbens app hvor du plejer at downloade dine apps. På den måde kan du og dine børn deltage i Bamses verden inden, under og efter ferie.

Stor og stærk, men ikke alene

Selvom Bamse både er verdens sødeste og verdens stærkeste bjørn, behøver han hjælp til at tage vare på alle børnene. Den hjælp får han fra Bamseklublederne. En af dem er Ellinor Larsson, som arbejder på TUI Family Life Bahia Feliz på Gran Canaria. Sådan siger hun om sit job og Bamseklubbens børn:

Hvorfor blev du Bamseklubsleder?

"Jeg elsker at rejse og arbejde med børn! Bamseklubben er utrolig gennemtænkt, og byder på mange aktiviteter, så det bliver aldrig ensformigt.

Hvilken aktivitet plejer at være mest populær blandt børnene?

"Når piraterne kommer på besøg, plejer at være en stor favorit!"

Hvilken aktivitet synes du selv er sjovest?

"Det magiske skab, som vi åbner sammen med børnene hver dag. Ingen af os ved hvilken aktivitet, som gemmer sig i skabet. Børnenes reaktion hver gang man åbner skabet, er nok den største grund til at jeg elsker dette job."

Har du nogle tips til, hvordan man får en god ferie uden for Bamseklubben?

"Vi arrangerer dagligt en masse aktiviteter på hotellet for hele familien. Mens børnene leger med klovnene Coco og Charlie, kan I sætte jer i solstolen og nyde."

Det bedste ved Bamseklubben er at....

...den er gratis ...den findes på alle TUI Family Life-hoteller ...man ikke behøver booke på forhånd ...klubben er et sjovt og trygt sted at få nye feriekammerater ...børnene får en t-shirt og vandflaske

Bamse - kun et klik væk

Med Bamseklubbens app kan dine børn spille, synge, danse og lære sammen med Bamse inden, under og efter ferien. Download appen i App store eller Google Play, og deltag i Bamses sjove eventyr. Det er faktisk børn, som har været med til at skabe appen. Her kan du læse mere om hvordan appen blev udviklet af børnene.
Og du ved vel, at Bamse også findes på Youtube? Sjove film for alle aldre og perfekt for Bamseklub-trængende børn, som vil mindes tilbage eller se frem til næste ferie.

Lignende indlæg

Kap Verde med børn

Kap Verde er kendt for sine endeløse strande og skønne hoteller, men hvordan er det at rejse til Kap Verde med børn? Her er nogle tips til din familierejse til Kap Verde.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-07-06

All Inclusive-hoteller på Kap Verde – 7 tips

En af de sværeste opgaver i forbindelse med en rejse er at regne det daglige forbrug ud. Du spørger dig selv inden rejsen, hvad udgifterne til mad, drikke og aktiviteter vil koste i løbet af rejsen. Når du er ankommet til Kap Verde fornemmer du duften af nybagt brød, sprød bacon, røræg og frisk frugt. Og du tænker: ”Hvorfor var det lige at vi fravalgte muligheden for at tilkøbe morgenmad?” Med All Inclusive kan du nyde alle lækkerierne uden at skulle spekulere på prisen. Her er en guide til de bedste hoteller!
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-07-04

De bedste familiehoteller på Cypern

Familievenlige Cypern er et af Middelhavets mest solsikre steder. Øen har alle grundingredienser til den perfekte børneferie, med smagsoplevelser der tilfredsstiller selv de mindste og mest kræsne gæster. Her er blandt andet strande, slotte og seværdigheder fra antikken. Her er også parker, vandaktiviteter, museer, bådture og is i lange baner. Det er nok til at forkæle hvem som helst. Her kan du se nærmere på de mest familievenlige hoteller på Cypern!
Anja Jensen Anja Jensen 2019-05-14

Bestil din egen villa på Cypern

Har du overvejet at leje hus på Cypern? Med os kan du bestille hele pakken, både egen villa og fly. Vi har flere villaer at vælge mellem, nogle med fire soveværelser og plads til 8 personer! Du kan blandt andet vælge at bo i en villa med havudsigt eller med adgang til børneklub på et nærliggende hotel. Læs mere og få vores bedste tips!
Anja Jensen Anja Jensen 2019-05-12