Vidste du, at Bamseklubben fylder 35 år i år?

2017-07-30
Laura
Bamseklubben fylder 35 år i 2017! Bamseklubben er TUIs populære klub, som børn i alderen 3-5 år kan være med i, når de bor på et af vores TUI Family Life-hoteller. At fylde 35 år er stort, og hvad er mere passende end at fejre det med sin egen app? Siden maj har du kunne finde Bamseklubbens app hvor du plejer at downloade dine apps. På den måde kan du og dine børn deltage i Bamses verden inden, under og efter ferie.

Stor og stærk, men ikke alene

Selvom Bamse både er verdens sødeste og verdens stærkeste bjørn, behøver han hjælp til at tage vare på alle børnene. Den hjælp får han fra Bamseklublederne. En af dem er Ellinor Larsson, som arbejder på TUI Family Life Bahia Feliz på Gran Canaria. Sådan siger hun om sit job og Bamseklubbens børn:

Hvorfor blev du Bamseklubsleder?

"Jeg elsker at rejse og arbejde med børn! Bamseklubben er utrolig gennemtænkt, og byder på mange aktiviteter, så det bliver aldrig ensformigt.

Hvilken aktivitet plejer at være mest populær blandt børnene?

"Når piraterne kommer på besøg, plejer at være en stor favorit!"

Hvilken aktivitet synes du selv er sjovest?

"Det magiske skab, som vi åbner sammen med børnene hver dag. Ingen af os ved hvilken aktivitet, som gemmer sig i skabet. Børnenes reaktion hver gang man åbner skabet, er nok den største grund til at jeg elsker dette job."

Har du nogle tips til, hvordan man får en god ferie uden for Bamseklubben?

"Vi arrangerer dagligt en masse aktiviteter på hotellet for hele familien. Mens børnene leger med klovnene Coco og Charlie, kan I sætte jer i solstolen og nyde."

Det bedste ved Bamseklubben er at....

...den er gratis ...den findes på alle TUI Family Life-hoteller ...man ikke behøver booke på forhånd ...klubben er et sjovt og trygt sted at få nye feriekammerater ...børnene får en t-shirt og vandflaske

Bamse - kun et klik væk

Med Bamseklubbens app kan dine børn spille, synge, danse og lære sammen med Bamse inden, under og efter ferien. Download appen i App store eller Google Play, og deltag i Bamses sjove eventyr. Det er faktisk børn, som har været med til at skabe appen. Her kan du læse mere om hvordan appen blev udviklet af børnene.
Og du ved vel, at Bamse også findes på Youtube? Sjove film for alle aldre og perfekt for Bamseklub-trængende børn, som vil mindes tilbage eller se frem til næste ferie.

Lignende indlæg

5 vilde vandparker i Europa

Få ting her i verden kan lokke det indre legebarn frem hos både børn og voksne som vand. Kombinerer du vandet med fart, kraftige vandfald og mange højdemeter har endorfinniveauet en tendens til at stige ligeså højt som humøret. Her har vi samlet nogle af Europas vildeste vandparker med potentiale til at fremkalde ægte lykkerus.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-02-24

De bedste oplevelser i Egypten

Egypten blandt de feriedestinationer hvor du får mest for pengene, og det er ovenikøbet et ret solsikkert valg i vinterhalvåret. Her finder du elegante resorthoteller og lange, gyldne strande, men også meget mere end det! Vi tipser om alt det, du kan opleve i Egypten – fra shopping i basarerne til snorkling i det røde hav og ikke mindst en tidsrejse tilbage til faraoernes gravkamre, sfinxer og hieroglyffer.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2018-11-29

Kanarieøerne eller Kap Verde - vi guider dig til den rette vinterferie

Kanarieøerne og Kap Verde – to af det østlige Atlanterhavs største øgrupper – har både ligheder og forskelle. Øgrupperne har samme geografiske udformning: I vest er øerne grønne og fyldt med bjerge, og den østlige del er mere lavtliggende og har fine sandstrande. Der er dog også mange ting, som gør øgrupperne forskellige. Her er en guide, som forhåbentligt kan gøre beslutningen om vinterferiens rejsemål lidt lettere.
Laura Laura 2018-11-16

LET THE KIDS RULE! Børnejuryen vælger mad på flyet

TUI's flyselskab tager sine yngste gæster alvorligt. Så meget at man i år har taget skridtet til at lade børnene selv bestemme, hvilken mad der skal serveres om bord. Læs om hvordan det gik, og mød det charmerende testpanel.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2018-06-14