Inspiration
Verdens bedste løbeevents for rejseelskeren

Verdens bedste løbeevents for rejseelskeren

2017-01-05

Et af de mest brugte nytårsforsætter er at træne mere. Du kan gøre det lidt sjovere og lettere at holde årets løfte ved at tjekke to punkter listen på én gang – træning OG rejser.

Paris Halvmaraton

Paris er det perfekte sted at løbe et halvmaraton for den, der løber første gang. Her gør det ikke noget hvis du løber lidt langsomt – det er næsten et must at nyde byen, mens du løber langs med Seinen og forbi Nortre Dame. Start og mål går gennem Boise de Vicenne. Bliver du træt undervejs, så tænk på byen og dens motto siden 1358: Fluctuat nec mergitur – jeg krænger, men synker ej.

Iron Man (Lanzarote)

Når løb ikke er udfordring nok i sig selv findes der altid Iron Man. Tager du udfordringen op på Lanzarote, får du desuden det dramatiske vulkanlandskab med som bonus.

Berlin Halvmaraton

Du løber fra øst til vest. Turen går gennem Berlins hjerte forbi historiske seværdigheder som Charlottenburgs slot, Berliner Dom og Siegessäule. Du løber også langs Berlins paradegade Unter den Linden og kan tilmed tjekke butikkernes vinduer, når du løber på Kurfürstendamm.

Disney Run (Orlando)

Disney Land er ikke bare et rejsemål som både børn og voksne drømmer om at besøge – i Orlando kan du desuden løbe maraton og halvmaraton i selskab med ynglingsfigurerne. Der findes tilmed et Star Wars-løb, hvor du kan vælge om du vil løbe på den mørke eller lyse side af The Force.

New York City Maraton

Dette løb er perfekt, hvis du føler, at du aldrig rigtig når at se hele byen, når du er på ferie. På den her måde ser du det bedste af New York på 42 km. Starten der går på Staten Island, signaleres med både kanoner og Frank Sinatras ”New York, New York”. Løbet går gennem Brooklyn, Queens, Manhattan og Bronx. Målet når du i Central Park. Der findes også et halvmaraton for dem, der ikke rigtig føler sig klar til et helt maraton.

Two Oceans Maraton (Sydafrika)

Cape Town udgør grænsen mellem Atlanten og Det Indiske Ocean og som navnet antyder, kan du løbe fra det ene hav til det andet. Det er 56 km – men bare rolig; hvis du bare gerne vil opleve verdens måske flotteste maraton kan du også gøre det på 21,5 eller 2,5 km.