Sådan vælger du mellem sommerens mange rejsemål

2018-12-12
Laura
Har du svært ved at bestemme dig for, hvor du skal rejse hen til sommer? Du kan være helt rolig - du er ikke den eneste. I dag er valgmulighederne så mange, at det kan være svært at vælge. Vi har derfor lavet en liste, som forsøger at hjælpe dig i den rigtige retning.

Hvis du vil besøge Europas bedste strand ska du tage til...

Zakynthos og Shipwreck Beach. Den havnede nemlig øverst på vores liste over Europas ti bedste strande.

Hvis du vil have den hurtigste vej til solen, skal du rejse til...

Makarska-rivieraen og Istrien i Kroatien. Flyrejsen tager kun 2 timer og 20 minutter fra København, og med ti soltimer per dag i juli måned, havner den på en andenplads i vores topsliste over rejsemål med flest soltimer per time man flyver.

Hvis du vil opleve smuk arkitektur skal du tage til.....

Lissabon, som mange regner for Europas smukkeste hovedstad. Hvis man bliver træt af alt det kulturelle, kan man også bade i Atlanterhavet.

Hvis du vil kombinere by og strand, skal du tage til.....

Palma, hovedstaden på Mallorca, som oftest omtales som en miniatureudgave af Barcelona. Her er der gode muligheder for at udforske Palmas hyggelige gader og at solbade på stranden.

Hvis du vil bade i Middelhavets reneste vand, skal du tage til...

Cypern, her er vandet klart, og man kan ofte se ned til 20-30 meter. EU's miljøagentur har slået fast, at badevandet ved Cyperns strande er det reneste i Middelhavet.

Hvis du vil opleve smuk natur skal du tage til...

Montenegro - skovklædte bjerge, som ender i klart blåt vand. Over halvdelen af landets overflade ligger tusind meter, eller mere, over havoverfladen.

Hvis du kan lide brætsport på vand, skal du tage til...

Fuerteventura. Den næststørste Kanariske ø er et rigtigt surferparadis. Mennesker valfarter til øen fra hele verden for at surfe. Øen tilbyder alt fra surfing og windsurfing til kite surfing og stand up paddling.

Hvis du er interesseret i antik historie skal du tage til...

Grækenland og mere specifikt Kreta. Her kan du blandt andet besøge konge Minos' 3.700 år gamle palads i Knossos.

Hvis du kan lide mere eksotiske rejsemål, skal du tage til...

Thailand. Der er mange fordele ved at rejse til Thailand om sommeren. Først og fremmest er det billigere, og du behøver ikke kæmpe om pladsen på stranden. Naturen er i denne periode også grønnere, og der findes mange ting at opleve.

Hvis du vil feste dagen lang, skal du tage til...

Ibiza! Det er ikke for sjov, at Ibiza længe har været lagt navn til Middelhavets festdestination. Her findes et stort natteliv med pulserende natklubber hvor nogle af de største DJ's spiller.

Er du stadig i tvivl?

Hvis du stadig har svært ved at vælge, kan det være, at disse artikler kan hjælpe dig på rette vej.

Lignende indlæg

All Inclusive-hoteller på Kap Verde – 7 tips

En af de sværeste opgaver i forbindelse med en rejse er at regne det daglige forbrug ud. Du spørger dig selv inden rejsen, hvad udgifterne til mad, drikke og aktiviteter vil koste i løbet af rejsen. Når du er ankommet til Kap Verde fornemmer du duften af nybagt brød, sprød bacon, røræg og frisk frugt. Og du tænker: ”Hvorfor var det lige at vi fravalgte muligheden for at tilkøbe morgenmad?” Med All Inclusive kan du nyde alle lækkerierne uden at skulle spekulere på prisen. Her er en guide til de bedste hoteller!
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-07-04

Bulgariens bedste strande – 8 tips

En ferie i Bulgarien er lig med billige priser og fine strande – og her taler vi altså ikke kun om Sunny Beach. Duni, Nessebar og Golden Sands er tre strande, som alle har hver sin karakteristiske charme. Her giver vi tips til en strand for enhver smag.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-05-23

Hoteller på Cypern, hvor All Inclusive indgår

Oliven, halloumi, hummus, tzatziki, yoghurtdressing, brød, trækulsgrillet kød... Det cypriotiske køkken henter sin inspiration fra hele Middelhavet og fra Mellemøsten. Forestil dig at kunne fråse i disse lækkerier uden at skulle tænke på, hvad det koster. Her har vi udvalgt fem forskellige hoteller på Cypern, hvor All Inclusive indgår!
Sissi Sissi 2019-05-21

Luksushoteller på Cypern

Bekvemmelighed, femstjernet service og gourmetmiddage i solnedgangen. Alt dette får du på en af Middelhavets mest solsikre øer, med Europas reneste badevand! Her er fem af vores absolut mest luksuriøse hoteller på Cypern – både eksklusive voksenhoteller og fantastiske familiehoteller, til store og små livsnydere.
Anja Jensen Anja Jensen 2019-05-14