TUI hjælper gadehunde og –katte

2019-07-27
Stine Sørensen
Som dyreelsker vil man gerne hjælpe alle gadehunde og –katte, man møder på sin vej under ferien. At tage hånd om de dyr, der lever i nærheden af hotellerne og i ferieområderne, er også vigtigt for TUI. Derfor har vi lanceret TUI Stray Animal Award for at anerkende de af vores hoteller, som gør lidt ekstra for de firbenende venner.

Når man er dyreelsker, vil man ofte gerne tage alle hunde og katte, man får øje på, med hjem. Men det er ikke altid den bedste løsning (hverken for dig eller dyrene).

TUI vil gerne anerkende og hjælpe de hoteller, der gør noget ekstra for at hjælpe hundene og kattene på den bedste måde. Derfor har vi lanceret TUI Stray Animal Award. Først har vi testet programmet i Tyrkiet og på Kap Verde.

TUI arbejder flere steder i verden, hvor herreløse hunde og katte farer rundt og bliver et problem for både lokale restauranter og indbyggere. Med TUI Stray Animal Award håber vi at kunne hjælpe både dyr og mennesker.

Mere om TUI Stray Animal Award

TUI Stray Animal Award går til de hoteller, som hjælper de lokale herreløse dyr, der lever i området.

For at blive certificeret skal hotellerne…

  • Samarbejde med lokal velgørenhedsorganisationer og dyrelæger
  • Arrangere et område, hvor de regelmæssigt giver dyrene mad.
  • Sørge for at dyrene fodres med nærringsrig mad og ikke f.eks. rester fra restauranten.
  • Fodringsområdet skal regelmæssigt rengøres.
  • Hotellerne skal observere dyrene – er der nogen, som virker til at være skadet eller syge, skal de kontakte dyrelægen.

Hotellets gæster skal også informeres om hotellets arbejde med herreløse dyr og kunne finde information om, hvordan de bedst hjælper til.

TUI støtter arbejder med dyr på gaden

Certificerede hotellet på Kap Verde

Her er nogle eksempler på TUI-hoteller på Kap Verde, som du kan bestille, hvis du vil støtte arbejdet med at hjælpe gadehunde og –katte.

Melia Dunas
Melia Tortuga
Sol Dunas
Sensimar Cabo Verde Resort & Spa

Certificerede hoteller i Tyrkiet

Her er nogle eksempler på TUI-hoteller i Tykiet, som du kan bestille, hvis du vil støtte arbejdet med at hjælpe gadehunde og –katte.

Barut Kemer Resort
Sensimar Belek Resort & Spa
TUI Blue Palm Garden
Magic Lige Waterworld

Hvordan kan du hjælpe herreløse dyr på ferie?

  • Tag aldrig et dyr med tilbage på hotelværelset.
  • Giv ikke dyrene mad i nærheden af restauranter.
  • Tag ikke hvalpe eller killinger fra gaden – du risikerer at skille dem fra deres mor.
  • Hvis du finder et dyr, som er skadet eller syg så kontakt lokale hjælpe organisationer eller dyrelæger.
TUI Stray Animal Award

Lignende indlæg

En bæredygtig fremtid for elefanterne i Asien

Elefantridning og –shows er enormt stressende for elefanter. Alligevel er der forsat mange turister, der deltager i udflugterne og besøger de mange shows. TUI Care Foundation og World Animal Protection er derfor gået sammen for at skabe en bedre tilværelse for cirka 1 500 asiatiske elefanter i fangeskab frem mod 2020. Det primære fokus er på Thailand, men projektet dækker også andre dele, hvor andelen af elefanter i fangeskab er stor som Laos, Kambodja, Nepal, Indien og Sri Lanka.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-08-03

Bæredygtig luksus på Blue Star Euphoria

Blue Star Euphoria Resort er et nyt 5-stjernet hotel i den maleriske fiskerby Kolimbari. Det ligger på et 60 000 kvadratmeter stort strandområde omgivet af smuk natur og krystalklart vand. Euphoria Resort ligger ikke bare nær Chania (23 kilometer), og det er det perfekte udgangspunkt til alle de strande, du bare må besøge på Kreta; såsom smukke Falassaerne og Elafonissi samt den fantastiske lagune Balos. Her kan ud læse mere om hotellet i et interview med Marietta Mathioulaki, ejer af Blue Star Euphoria.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-08-01

Klimakompenserede familiehoteller – kun hos TUI

TUI Family Life hedder hotellerne til familiens bedste ferie. Der finder du alt fra store pools til børneklubber, fitnesstræning, sund mad og meget andet. Men ikke nok med det. TUI er desuden det eneste selskab i rejsebranchen, der klimakompenserer sine førende hotelkoncepter for familier. Og det gælder i øvrigt også alle vores andre koncepthoteller.
Anja Jensen Anja Jensen 2019-05-06

Albanien er sommerens nyhed

Mellem Montenegro og Grækenland langs med Adriaterhavets kyst, ligger Albanien. I nord tårner høje alpetoppe sig mod himlen, og i syd finder du fine strande langs hele rivieraen. Her findes noget for enhver smag. Paradisstrande med azurblåt hav, vandrestier, naturoplevelser, historiske seværdigheder og velsmagende mad.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-02-07