TUI hjælper gadehunde og –katte

Som dyreelsker vil man gerne hjælpe alle gadehunde og –katte, man møder på sin vej under ferien. At tage hånd om de dyr, der lever i nærheden af hotellerne og i ferieområderne, er også vigtigt for TUI. Derfor har vi lanceret TUI Stray Animal Award for at anerkende de af vores hoteller, som gør lidt ekstra for de firbenende venner.

Når man er dyreelsker, vil man ofte gerne tage alle hunde og katte, man får øje på, med hjem. Men det er ikke altid den bedste løsning (hverken for dig eller dyrene).

TUI vil gerne anerkende og hjælpe de hoteller, der gør noget ekstra for at hjælpe hundene og kattene på den bedste måde. Derfor har vi lanceret TUI Stray Animal Award. Først har vi testet programmet i Tyrkiet og på Kap Verde.

TUI arbejder flere steder i verden, hvor herreløse hunde og katte farer rundt og bliver et problem for både lokale restauranter og indbyggere. Med TUI Stray Animal Award håber vi at kunne hjælpe både dyr og mennesker.

Mere om TUI Stray Animal Award

TUI Stray Animal Award går til de hoteller, som hjælper de lokale herreløse dyr, der lever i området.

For at blive certificeret skal hotellerne…

  • Samarbejde med lokal velgørenhedsorganisationer og dyrelæger
  • Arrangere et område, hvor de regelmæssigt giver dyrene mad.
  • Sørge for at dyrene fodres med nærringsrig mad og ikke f.eks. rester fra restauranten.
  • Fodringsområdet skal regelmæssigt rengøres.
  • Hotellerne skal observere dyrene – er der nogen, som virker til at være skadet eller syge, skal de kontakte dyrelægen.

Hotellets gæster skal også informeres om hotellets arbejde med herreløse dyr og kunne finde information om, hvordan de bedst hjælper til.

TUI støtter arbejder med dyr på gaden

Certificerede hotellet på Kap Verde

Her er nogle eksempler på TUI-hoteller på Kap Verde, som du kan bestille, hvis du vil støtte arbejdet med at hjælpe gadehunde og –katte.

Melia Dunas
Melia Tortuga
Sol Dunas
TUI Blue Cabo Verde

Certificerede hoteller i Tyrkiet

Her er nogle eksempler på TUI-hoteller i Tykiet, som du kan bestille, hvis du vil støtte arbejdet med at hjælpe gadehunde og –katte.

Barut Kemer Resort
TUI Blue Belek
TUI Blue Palm Garden

Hvordan kan du hjælpe herreløse dyr på ferie?

  • Tag aldrig et dyr med tilbage på hotelværelset.
  • Giv ikke dyrene mad i nærheden af restauranter.
  • Tag ikke hvalpe eller killinger fra gaden – du risikerer at skille dem fra deres mor.
  • Hvis du finder et dyr, som er skadet eller syg så kontakt lokale hjælpe organisationer eller dyrelæger.
TUI Stray Animal Award

Lignende indlæg

TUI er Danmarks mest bæredygtige rejseselskab

TUI er Danmarks mest bæredygtige rejseselskab i kategorien ”Rejser” ifølge danske forbrugere. Det fremgår af årets Sustainable Brand Index. Sustainable Brand Index er Europas største uafhængige varemærkestudie med fokus på bæredygtighed. Selv i Sverige ligger TUI i toppen af listen.
Sissi F.N Sissi F.N

TUI Blue For Families

TUI Blue er vores nye flagskib til dig, der ønsker at feriens indkvartering skal være en oplevelse i sig selv. Til dig der ved at poolen er børnenes foretrukne sted og at du trives bedst når hele familien er samlet. På TUI Blue findes der tre forskellige typer af hoteller. Her fortæller vi mere om TUI Blue For Families, som tidligere hed TUI Family Life.

Sådan mindsker vi forbruget af plastik – skridt for skridt

Den skræmmende stigning af plastikaffald, særligt i verdenshavene, er en af de største og mest alvorlige miljøtrusler. Kun omkring 15 procent plastik bliver i dag genanvendt (OECD), og hvert år ender omkring otte millioner tons plastikaffald i havene (UNEP). Det svarer omtrent til til en fuld skaldebil i minuttet ifølge World Economic Forum. Hos TUI mindsker vi derfor forbruget af engangsplast på vores egne hoteller.
Stine Sørensen Stine Sørensen

Bæredygtig luksus på Blue Star Euphoria

Det lokale miljø, ny teknik og bæredygtige løsninger har der været særlig fokus på, når det drejer sig om design, byggeri og anvendelse af Blue Star Euphoria Resort på Kreta. Hotelejeren Marietta Mathioulaki, den ledende bygningsingeniør og mor til to børn, fortæller om bæredygtighed på dette femstjernede hotel.
Stine Sørensen Stine Sørensen