Inspiration
Vores bedste familiehotel i Thailand bliver endnu bedre

Vores bedste familiehotel i Thailand bliver endnu bedre

2016-11-04

Nu bliver vores bedste familiehotel i Thailand TUI Family Life Mai Khao Lak både større og bedre. Til vinter står hotellets nye del færdig og det har mange spændende nye muligheder. Her kan du koble af og få en stille stund, men det nye område byder også på vandrutchebaner og endnu flere lækre swim-up-værelser.

Den nye del er både stor og aflang så der er plads til både afslapning for voksne og til at plaske i poolen for børnene.

Længst væk fra hotellet ligger en zone med egen pool, der kun er for voksne. Her finder du også de fleste nybyggede swim-up-værelser. Booker du en suite øverst, bor du desuden tæt ved den nye tagterrasse med restaurant, der er perfekt til romantiske middage!

Selvfølgelig er der plads til leg i poolen – det er jo stadig et TUI Family Life hotel vi taler om. I børnepoolen findes vandrutchebaner for både store og små. Her kommer Bamse på besøg og hilser på flere gange om dagen. De yngste børn kan som altid være med i Bamseklubben.

I foodcourten har du flere restauranter at vælge mellem, når du har brug for lidt ekstra energi. Har du lyst til noget svalende med lidt underholdning til, kan du besøge hotellets musikbar. Farvoritten Thea’s Coffe Shop finder du også her. Som altid på TUI Family Life kan du bestille friskpresset juice, smoothies og espresso.

Nogle gange er større bare bedre!

 

Læs mere om TUI Family Life »

 

Nysgerrig på Khao Lak? Så læs mere her »

 

Stranden ved TUI Family Life Mai Khao Lak

Børnene kan frit lege ved den lavvandede strand ved hotellet.

TUI Family Life Mai Khao Lak

Hotellet TUI Family Life Mai Khao Lak.

Lækker mad på TUI Family Life Mai Khao Lak

Der serveres utrolig lækker mad i hotellets restauranter.

Swimminpool på TUI Family Life Mai Khao Lak

Lækker stor pool på hotellet.

Tennis på TUI Family Life Mai Khao Lak

Der er altid plads til et spil tennis.

Omgivelserne på TUI Family Life Mai Khao Lak

Skønne og autentiske omgivelser på hotellet.