TUI Blue For Two

TUI Blue er vores nye flagskib til dig, der ønsker at feriens indkvartering skal være en oplevelse i sig selv. Til dig der vil tættere på rejsemålet og den du rejser med, til dig der vil værne om gamle traditioner og skabe nye. På TUI Blue findes der tre forskellige typer af hoteller. Her fortæller vi mere om TUI Blue For Two, der tidligere hed TUI Sensimar.

Hvis du ønsker en ferie for dig og en person mere, måske den vigtigste person i dit liv, så er TUI Blue For Two det perfekte valg. Uanset om du rejser med din bedste ven eller din kæreste. Med mor, far eller mosteren der altid har været der. Med kusinen der er mere som en søster.

Kærligheden kommer i alle former og på TUI Blue For Two er der fred og ro til at værdsætte den.

Kom tættere på rejsemålet og den du rejser med

På TUI Blue Atlantica Kalliston bor du med en enestående beliggenhed – direkte ved en af Kretas bedste strande og tæt på den smukke by Chania. Her kan du veksle mellem gåture i Chanias havn og opleve den kretensiske kultur med luksusmiddage i hotellets egen vinkælder.

par drikker vin på TUI BLue For Two hotel

Afsides sammen på TUI Blue For Two

På TUI Blue Caravel står solsengene to og to. Og I behøver ikke at forlade den hele dagen – der bliver masser af tid til at tale sammen om alt og intet, eller ganske enkelt bare slappe af sammen. Vil I hellere udfordre hinanden i en tenniskamp, eller spille tennis for første gang, så kan det også lade sig gøre.

Uanset hvad I gør, så bliver det meget bedre fordi I gør det sammen!

mor og datter nyder udsigten på TUI Blue For Two hotel

TUI Blue For Two i sommer

• TUI Blue Atlantica Kalliston – Kreta
• TUI Blue Rocador – Mallorca
• TUI Blue Atlantica Sea Breeze – Cypern
• TUI Blue Caravel – Zakynthos

Læs mere om TUI Blue For Two her!