TUI Blue For Families

TUI Blue er vores nye flagskib til dig, der ønsker at feriens indkvartering skal være en oplevelse i sig selv. Til dig der ved at poolen er børnenes foretrukne sted og at du trives bedst når hele familien er samlet. På TUI Blue findes der tre forskellige typer af hoteller. Her fortæller vi mere om TUI Blue For Families, som tidligere hed TUI Family Life.

På TUI Blue For Families er der meget der ligner sig selv. Bamse og Captain T kommer stadig på besøg. I The Hangout er der stadig forældrefrit og på Taverna serveres stadig spændende småretter fra det lokale køkken.

Men der er også meget nyt, for ligesom at ferien kan være en måde at opleve noget nyt og anderledes på, så har vores flagskibshoteller også forandret sig. For at kunne give dig en ferie, hvor I får tid til komme tættere på hinanden, men også for at få tid til nye oplevelser i livet.

Noget der også er bevaret er TUIs svømmeskole. Hos os kan alle børn få et ferieminde der ikke kræver ekstra plads i bagagen, når de rejser hjem.

tui-blue-for-families-sarigerme-turkey-eja-16-9

Svømmeskole med Eja på TUI Blue

Eja er en af vores svømmelærere på TUI Blue. Allerede som niårig begyndte hun på konkurrencesvømning og i en alder af fjorten, havde hun sin første svømmeskole. Så det er måske ikke så underligt, at hun er havnet på et af vores flagskibshoteller i Sarigerme – TUI Blue Tropical.

"Alle kan lære at svømme - du skal bare finde ud af, hvad der virker for dig, og det er her jeg kommer ind i billedet." - Eja

I hendes svømmeskole på TUI Blue Tropical hjælper hun børnene med ikke blot sommerens første svømmetag – men det allerførste svømmetag overhovedet. Vi er så sikre på dette, at alle vores svømmeskoler for børn over 5 år har en første-svømmetags-garanti! Læs mere her om vores svømmeskoler og på hvilke familiehoteller du finder dem.

Anderledes men godt på TUI Blue

Det kan godt ske, at Eja savner spændingen ved at konkurrere, men hun gør stadig det hun elsker mest af alt – at svømme.

“Jeg forsøger så vidt muligt hver eneste dag at svømme et par baner i poolen eller at tage en svømmetur i havet.” - Eja

Den måde hun arbejder med sin lidenskab på har kun forandret sig lidt, og at hjælpe børnene med at få selvtillid til at tage de allerførste svømmetag, er givende på en helt ny måde.

Kvinde er på svømmeskole på TUI Blue for Families hotel i Kroatien
På alle vores TUI Blue For Families med svømmeskole for børn er der også crawlskole for voksne!

Crawlskole for voksne på TUI Blue

Det er ikke kun børnene der får mulighed for nye oplevelser på TUI Blue. På alle vores TUI Blue-familiehoteller med svømmeskole er der også crawlskole for voksne, så hele familien får mulighed for at lære noget nyt sammen!

TUI Blue For Families med svømmeskole

• TUI Blue Alcudia Pins - Mallorca
• TUI Blue Nausicaa Beach - Cypern
• TUI Blue Atlantica Agean Park - Rhodos
• TUI Blue Atlantica Agean Blue – Rhodos
• TUI Blue Atlantica Caldera Beach – Kreta

Et par på ferie på stranden i Kroatien
Herunder finder du links til flere af vores flagskibshoteller TUI Blue For Families, for eksempel charmerende TUI Blue Bellevue i Kroatien.