TUI Blue for all

TUI Blue er vores nye flagskib til dig, der ønsker at feriens indkvartering skal være en oplevelse i sig selv. Til dig der spørger kokken om opskriften, gerne låner en cykel for at udforske på egen hånd eller overtaler hele familien til at prøve yoga i solopgangen. På TUI Blue findes der tre forskellige typer af hoteller. Her fortæller vi mere om TUI Blue For All.

Du finder vores nye flagskibshoteller TUI Blue For All på flere spændende rejsemål som Kroatien, Portugal og Tyrkiet. På alle hoteller er hver eneste detalje vigtig for at du skal få en ferie, hvor både hotellet og rejsemålet skaber en unik oplevelse. En af de vigtigste dele af hoteloplevelsen er selvfølgelig personalet, fra haven og receptionen til restauranten er alle en vigtig del.

Ingredienserne i et TUI Blue For All

Ömer er konditor på TUI Blue Sarigerme Park og har et talent for virkelig smagfuldt bagværk og desserter. Den ”hemmelige ingrediens” i hans bagværk deler han gerne med dig.

"Mit bedste tips? Brug rigeligt med smør!” - Ömer

Men en stor del af ingredienserne i din TUI Blue-oplevelse, eller i alle tilfælde ingredienserne i maden der serveres på hotellet, vokser lige rundt om hjørnet. I hotellets have arbejder Özgür og Gülsüm.

tui-blue-sarigerme-turkey-staff-gardener-grapewine-16-9

"Børnene på hotellet napper nogle gange noget at spise fra grøntsagsbedet men det synes jeg ikke gør noget." - Özgür

Mens Özgür tager sig af grøntsagerne har Gülsüm ansvar for krydderierne og blomsterne i haven. Når du besøger TUI Blue Sarigerme Park og ser buketterne, der blandt andet udsmykker restauranten, kan du være sikker på at det er Gülsüm der er manden bag de smukke arrangementer.

tui--blue-for-all-sarigerme-turkey-staff-gardener-at-work-16-9

"Det jeg bedst kan lide er at arrangere buketter til vores gæster, der fylder år eller fejrer deres bryllupsdag." - Gülsüm

Mere end et feriehotel

Det er både de små og store detaljer der gør TUI Blue For All til mere end et feriehotel. Fra de skønne pools og den gode mad til servitricer som Melike , der elsker at overraske gæsterne ved at huske deres navne. Sammen er de med til at skabe et TUI Blue For All , hvor du som gæst er det allervigtigste i hele TUI Blue-oplevelsen.

tui--blue-for-all-sarigerme-turkey-staff-kids-club-venus-16-9

“Nogle gange er det børnene der lærer mig noget nyt i stedet for omvendt!” - Venüs

TUI Blue For All i sommer

Foruden ovennævnte TUI Blue Sarigerme Park, har vi flere af vores flagskibshoteller på andre spændende rejsemål som Kroatien og Portugal.

På TUI Blue Jadran i Tucepi ligger der en rullestensstrand lige nedenfor hotellet med det typiske krystalklare kroatiske vand. Lystbådehavnen ligger i gåafstand og du kan også leje cykler på hotellet for at udforske området på egen hånd.

Skal det være lige så bekvemt ved poolen som på stranden er TUI Blue Grand Azur i Marmaris det rigtige valg til dig. Både ved poolen og på stranden findes der barer som serverer drikkevarer og snacks. Den hvide sandstrand er privat og i hotellets restaurant serveres lokale specialiteter som tyrkiske pandekager.

TUI Blue Falesia i Albufeira har en smuk beliggenhed ved Atlanten og kun et kvarter fra den kilometerlange Falesiastrand. Her kan du kombinere aktiviteter med lange, skønne dage i en draperet solseng til to.

Læs mere om TUI Blue For All her!