TUI Blue Alcudia Pins eller TUI Blue Atlantica Caldera Beach – Hvad skal du vælge?

Selvom to af vores mest populære familiehoteller, TUI Blue Alcudia Pins og TUI Blue Atlantica Caldera Beach, ligger i hvert sit land, kan det alligevel være svært at vælge imellem de to fantastiske hoteller. Står du midt i beslutningens afgørende fase? Så læs endelig videre – vi hjælper dig med at vælge!

Både TUI Blue Alcudia Pins på Mallorca og TUI Blue Atlantica Caldera Beach på Kreta er TUI Blue for Families-hoteller, altså vores bedste hoteller for hele familien. Her findes noget for alle – lige fra dem, der endnu kravler på alle fire til teenagere og deres bedstefædre. Der er børneklubber for alle aldre, træningslektioner samt show og underholdning hver eneste aften for bare at nævne lidt. Men når de to hoteller nu har så meget tilfælles, hvad adskiller dem så? Og hvilket skal du vælge?

TUI Blue Alcudia Pins med Mallorcas bedste beliggenhed

De, som har boet på TUI Blue Alcudia Pins, nævner ofte hotellets beliggenhed som det allerførste: Midt på den lyse strand, Playa de Muro. Sandet er fint, og stranden er lavvandet, så mere børnevenligt bliver det næsten ikke, og her er masser af plads til plask og leg. Det turkise hav glimter i solen og leder tankerne hen på en paradisstrand på en caribisk ø. Derfor må du ikke gå glip af en dag ved stranden i løbet af ferien, selvom hotellet selvfølgelig har både pool, børnepool og babypool.

Mange sætter også pris på området rundt om hotellet og havnen i Alcudia samt den gamle del af Alcudia, som ligger lidt længere borte.

TUI Blue Atlantica Caldera Beach – sin helt egen lille ferielandsby

TUI Blue Atlantica Caldera Beach er inddelt i forskellige områder; en lidt roligere del og en med mere plads til fat og leg – begge områder har deres egen pool. Derudover får du adgang til faciliteterne på søsterhotellet TUI Blue Atlantica Caldea Pardise. Når du bevæger dig rundt mellem de forskellige hoteldele, er det næsten som at gå på opdagelse i en lille by. Du behøver altså ikke forlade hotellet under hele ferien, hvis det er det, du foretrækker.

Lige neden for hotellerne ligger stranden, som består af både sand og rullesten. Landsbyen Gerani, hvor hotellet ligger, er ikke så stor, men nogle kilometer derfra finder du Agia Marina og Platanias, som er større byer, der begge har mere byliv at tilbyde (til og med mere end Alcudia).

Kunsten at vælge værelse

Et af årets nyheder er, at du nu kan vælge, hvilket værelse du vil bo i, hvis du bestiller Alcudia Pins. Foretrækker du at bo på 3. etage eller lige ved elevatoren? Rejser du på en lørdag, er det muligt selv at vælge. Tre uger før afrejse får du en e-mail om, hvordan du gør.

På Caldera Beach vælger du som altid mellem lejligheder i forskellige størrelser, samt om du vil bo i Olympus-delen (den rolige del) eller Afrodite-delen (den livlige del nærmere stranden). Men hold godt øje med hjemmesiden – måske bliver det også snart muligt at vælge din favorit placering på Caldera Beach og alle vores andre TUI Blue-hoteller.

Vil du bo ekstra luksuriøst, skal du bestille en suite med egen pool på TUI Blue Atlantica Caldera Paradise.

Anmedelser af TUI Blue Alcudia Pins

Meget fint hotel til børnefamilier med fine værelser og maden er rigtig god til trods for, det er den buffetrestaurant.

Bedømmelse: 10 | Linnea, maj 2018

Vidunderlig strand med krystalblåt/-grønt vand – hyggelig havn lige ved hotellet

Bedømmelse: 9 | Kenny, maj 2018

Anmeldelser af TUI Blue Atlantica Caldera Beach

Utroligt hyggeligt hotelområde med flotte værelser i fine og rolige omgivelser i herlige Gerani, og endda i busafstand fra Agia Marina, hvis man vil have lidt bymiljø.

Bedømmelse: 9 | Thomas, sep 2017

Meget børnevenligt. To gode legepladser. Vi rejste med børn på 1 år og 3 år og poolen nær stranden (Afrodite) passede til begge børn. Vi var positivt overraskede over hotellets flotte standard, buffetens høje kvalitet samt den naturskønne beliggenhed. Meget anbefalelsesværdigt!
Bedømmelse: 10 | Anne Sofie, apr 2018

Lignende indlæg

Sådan fungerer et corona-tilpasset hotel

Rejser til udlandet i sommeren 2020 blev udskudt i flere måneder, og de startede først i midten af juli. I pausen har rejsearrangører, flyselskaber og hoteller indført nye rutiner og forberedt sig grundigt på at gøre din ferie så sikker som muligt. Her kan du læse konkrete eksempler fra et af TUIs hoteller.
Noora Noora

Tenerife for hele familien

I de kolde og blæsende vintermåneder vælger mange danske familier at tanke op på D-vitaminkontoen med en tur til de kanariske øer. Tenerife er et populært valg – især på grund af den smukke grønne natur og ikke mindst den kæmpe vulkan, Teide, i centrum af øen. Udover de lune og milde dage byder øen på mange oplevelser for hele familien. Vi har samlet nogle af de allerbedste lige her.
Stine Sørensen Stine Sørensen

Blue Star 2.0 – nyd, oplev & bidrag

Fra og med april 2020 står navnet Blue Star for noget nyt og endnu bedre. Vi udvikler nemlig de 50 favorithoteller, så du kan nyde ferien på en måde, der også mindsker belastningen af miljøet, klimaet og lokalsamfundet.
Astrid S Astrid S

10 tips når du rejser på ferie med børn

Kan man købe bleer og solcreme på hotellet? Viser de film om bord på flyet? Og hvordan er det nu med den håndbagage? Uanset om det er første eller 20. gang, du skal på ferie med børn kan det være en stressende oplevelse for både forældre og børn. Men det behøver det bestemt ikke at være! TUI har samlet vores bedste råd til både pakning, flyet og hotellet, når du rejser sydpå med børn, så det bliver en god familieferie for alle.
Stine Sørensen Stine Sørensen