2017-07-24

Sådan pakker du smartest til weekendrejsen!

Få det meste med på weekendrejsen. Her kan du læse en række pakketips for de, som rejser med lidt bagage, men vil have alt med, som behøves. Tasken skal jo udnyttes fuldt ud ikke?

Pak let og bevidst i håndbagagen

Det kun at flyve med håndbagage kan være lidt af en udfordring, men her er et par tips, som hjælper dig med at pakke det vigtigste til rejsen.
  1. Lav en liste med alt, du vil pakke. Læg det herefter op på sengen for at få et tydeligt overblik. Nu kommer det sværeste - tag ca. en tredjedel væk.

  2. Strømper er de værste pladstyve. Læg dem ikke sammen, men stop dem istedet ned i skoene.

  3. Læg skoene i bunden af tasken - hæl mod tå - og fyld hullerne ud med tøj, som kan rulles sammen. Forsøg gerne at gøre det så jævnt som muligt.

  4. De større stykker tøj ligger du øverst, med halvdelen af klædet udenfor tasken. Gør det samme med næste stykke tøj, blot modsat vej. Til sidst folder du tøjstykkerne, som hænger ud, over hinanden - en efter en.

  5. Øverst i tasken lægger du hygiejneprodukter, kamera, briller mv.

  6. To praktiske, og ikke så pladskrævende, ting er en oppustelig nakkestøtte og en bagagevægt.

Lignende indlæg

Tel Aviv – tips og perler

Man taler ofte om byerne omkring Middelhavet, der giver dig mulighed for at kombinere sol og bad med byens puls – blandt dem er Tel Aviv sammen med Barcelona, Palma og Athen. Uanset om du rejser til Tel Aviv for badferie, shopping eller kulinariske oplevelser, så har byen noget at tilbyde året rundt.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-10-15

Svært ved at vælge? Her skal du bo på Mallorca!

Hos TUI kan du vælge mellem mere end 100 hoteller på Mallorca. Men de mange valgmuligheder kan gøre ferieplanlægning helt uoverskuelig. For hvor skal du bo, og hvilket hotel passer bedst til din ferie? Vi hjælper dig her med at vælge det helt rigtige område og hotel til netop dine behov og ønsker.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-09-17

Orlando, Miami eller Fort Lauderdale: Hvor skal du bo i Florida?

Florida er næsten fire gange større end Danmark, og de tre mest populære byer – Orlando, Miami og Fort Lauderdale – er meget forskellige. Det er derfor ikke helt lige meget, hvor du bor. Er du vild efter en rejse til solskinsstaten, men ved endnu ikke, hvor du skal bo i Florida? Så læs med her når vi giver dig en lynguide til The Sunshine State.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2018-12-03

Tag på efterårsgetaway og besøg disse hjemsøgte byer

Mange byer får en helt anden stemning, når efteråret melder sin ankomst. Berlin om sommeren og Berlin om efteråret, er to helt forskellige byer. Det er måske ikke så mærkeligt, at efteråret kan få uhyggelige historier til at bliver lidt værre. Her har vi samlet syv hjemsøgte byer, hvor du kan gøre en almindelig efterårsweekend til en Halloweekend!
Laura Laura 2018-09-19