Inspiration
Robinsonliv på Maldiverne

Robinsonliv på Maldiverne

2016-11-10

Visse begivenheder er værd at fejre med noget ekstra. Måske skal I på bryllupsrejse, fejre en rund fødselsdag eller bare skifte den grå hverdag ud med en ferie ud over det sædvanlige. I så fald vil du ikke blive skuffet over Robinson Club Maldives.

Maldiverne er præcis som man forestiller sig; små øer spredt i det indiske ocean med finkornede strande, vejende palmer og uberørte koralrev. Ofte er der kun ét hotel per ø og derfor bliver dit hotelvalg ekstra vigtigt.

Slap af
Robinson Club Maldives er vores seneste tilføjelse på Maldiverne og du har slet ikke brug for at forlade din ø i løbet af ferien, hvis du ikke vil. Lad dagene gå med læsning, gåture med bare fødder i vandkanten og hyggelige stunder i solstolen. Du kan eventuelt spæde det op med et besøg i spa’en, yoga eller en tur på stand-up paddlingboard. Men den unikke oplevelse bliver helt klart den totale afslapning, som du kun opnår på en ”øde ø”.

Dette må du ikke gå glip af…
Det man derimod ikke må gå glip af, når man er her, er at snorkle og dykke. Egentlig er det bare at gå ned til vandkanten fra stranden, tage maske og snorkel på, og derefter svømme stille og roligt langs revet. Hold øje med skildpadder, klovnfisk, kejserfisk og små ufarlige revhajer. Øens dykkercenter arrangerer dykkerudflugter for dem, der gerne vil længere ned under overfladen. Så har du endda chancen for at se rokker.

Latte og kold øl
Med andre ord; her kan du opfylde drømmen om at leve et eksotisk og afslappende øliv. Men du slipper for at lede efter kokosnødder for at overleve – mad og drikke skal hotellet nok sørge for. Og med helpension på Robinson får du morgenmad med lækker kaffe så som cappuccino, latte og espresso og til middag indgår vin og kold øl. Læs flere detaljer om hotellet og drøm dig væk her »

 

Koralrev ved Maldiverne

Når du dykker kan du se de smukke koralrev og de mange farverige fisk.

Yoga på Robinson Club Maldives

Yoga er balsam for sjælen i de utroligt smukke omgivelser.

Robinson Club Maldives

Du har mulighed for at bo i de små hytter midt i vandet.

Aftenstemning på Robinson Club Maldives

Aftenstemning på Robinson Club Maldives.

Strand ved Robinson Club Maldives

Hvidt sand og krystalklart vand er hvad du kan forvente.

PS. TUI er den eneste danske rejsearrangør der tilbyder Robinson Club Maldives, så lad os opfylde din Robinsondrøm 😉