RIU – fra paradisstrand til storby

RIU-hotellerne har mange gæster, der vender tilbage år efter år. Maden er i topklasse, servicen er ud over det sædvanelige, og du er altid sikker på en god beliggenhed. Hvad du måske ikke vidste om RIU er, at hotellerne både findes på paradisøer og i storbyer. Her lister vi nogle fantastiske RIU-hoteller, du bør besøge snarest.
I samarbejde med RIU Hotels & Resort

RIU Palace Zanzibar

Zanzibar består af uberørte strande med lyst sand og indbydende turkist vand. Hotel RIU Palace Zanzibar ligger på den kridhvide Nungwi Beach. Hotelområdet er stort, og husene er spredt rundt i grønne omgivelser mod stranden. All Inklusive indgår i prisen, der findes to pools nær stranden, spa og både pool- og strandbar.

Rejs med TUI til RIU på Zanzibar

RIU Plaza New York Times Square

Nær Times Square finder du hotellet RIU Plaza New York Time Square. Bo et stenkast fra shopping og seværdigheder, start morgenen med en løbetur i Central Park og shop løs på Fifth Avenue. Morgenmad indgår i prisen og hotellet har både dobbelt- og familieværelser.

Rejs med TUI til RIU i New York

RIU på Maldiverne

Maldiverne står nok på manges ønskeliste over drømmedestinationer. På øne Kedhigandu i Dhaalu Atoll ligger det luksuriøse RIU Palace Maldives. På naboøen Maafushi ligger RIU Atoll, og de to bliver bundet sammen af en gangbro, som kantes af vandvillaer. Her er der hvidt puddersand, og på begge hoteller indgår All Inklusive i prisen.

Rejs med TUI til RIU på Maldiverne

RIU Aruba

I det topiske paradis Aruba i Vestindien har RIU Ikke har et, men to herlige hoteller. RIU Palace Aruba og RIU Palace Antillas har en storslået beliggenhed ved den pudderhvide strand Palm Beach. Du vælger selv, om du vil både i en af hotellet pools eller bygge ned i det caribiske blå hav. All Inklusive indgår på begge hoteller, hvor du har flere restauranter at vælge mellem.

Det er værd at nævne, at RIU Palace Antillas er et voksen hotel med en aldersgrænse på 18 år.

Rejs med TUI til RIU på Aruba

RIU Palace Tropical Bay, Jamaica

Jamaica RIU Palace Tropical Bay ligger lige ved stranden nord for byen Negril. Her er der tre pools, en børnepool, en stor have og masser af aktiviteter. Hvad siger du for eksempel til spa, fitness, tennis, spillerum, dags- og aftensaktiviteter og meget mere? All Inklusive indgår i prisen, og hotellet har tre restauranter og fem barer at vælge mellem.

Rejs med TUI til RIU på Jamaica