Inspiration
Nytårsrejser – fra Mexico til Thailand

Nytårsrejser – fra Mexico til Thailand

2016-12-07

Nytårsaften er årets sidste aften, og selve klokkeslaget ved midnat er øjeblikket, hvor vi forlader det gamle og ønsker det nye velkommen. Det fine ved nytår er dog, at det varer et helt døgn. Det hele begynder og slutter i Polynesien i Stillehavet, hvor det nye år indtræffer først og slutter sidst. Her får du nogle tips til nytårsrejser, der passer til dig, uanset om du vil dvæle ved det gamle eller længes efter 2017.

For tyvstarteren
Har du svært ved at vente på 2017? Så kan du rejse med os til Thailand, der fejrer nytåret seks timer før Danmark. De har tradition for, at sende hundredevis af lanterne op og det er en stor oplevelse selv at sende en lanterne op, mens man står med bare fødder i det stadig varme sand i strandkanten. Thailænderne gør også meget ud af fyrværkeri, så det vil du ikke gå glip af.

Luksus uden jetlag
Vil du fejre det nye år på en storstilet måde og uden risiko for jetlag, skal du rejse så meget sydpå som du kan. Til Dubai, Mauritius eller Kap Verde. Paradisøer, luksushoteller og kun 3 timers tidsforskel. På Mauritius gør de rigtig meget ud af nytårsfejringen og hotellerne konkurrerer internt om at holde den bedste nytårsfest, så her er du sikret en fantastik fest.

Fyrværkeri over Atlantens skærgård
Madeira er valget for dig, der synes at nytåret skal fejres på farvestrålende maner. Fyrværkeriet over Funchal-bugten er prisbelønnet og kan ses fra de fleste af de klassiske hoteller i Lido-området og fra vores cityhotel inde i Funchal. Madeira er 1 time efter dansk tid, så der er god tid til at svare på alle nytårshilsnerne hjemmefra inden fyrværkeriet for alvor begynder ud over Atlantens skærgård.

Hvis du elsker 2016
Har du haft et fantastisk 2016 og vil gerne blive så længe så muligt? Så skal du tage til Stillehavet. Med os kan du rejse til Mexico og Yucatan-halvøen. Her får du lov til at opleve 7 timer mere i 2016 end dine venner hjemme i Danmark.

 

Læs mere om Thailand »

Læs mere om Funchal på Madeira »

Læs mere om Mexico »

Se flere tips til vinterferie »

Thailand om aftenen

Hold nytår i Thailand og nyd laternerne fra stranden.

Fyrværkeri

Flot fyrværker om aftenen.

Strand på Mauritius

Er det her på Mauritius du skal tilbringe den første dag i 2017?