Inspiration
Nyt førsteklasses hotel for voksne på Kap Verde

Nyt førsteklasses hotel for voksne på Kap Verde

2016-11-07

TUI Sensimar Cabo Verde er et nyt hotel for voksne på øen Sal i Kap Verde. Hotellet ligger lige ud til den smukke hvide sandstrand Algodoeiro nord for byen Santa Maria. Her er du garanteret en afslappende ferie med masser af varme og solskin.

Cape verde

Besøg et af Kap Verdes bedste hoteller til voksne og nyd solens stråler ved hotellets swimmingpools eller tag de få skridt fra hotellet ned til den private strand, med helt hvidt sand.

På TUI Sensimar Cabo Verde får du førsteklasses All Inclusive, med adgang til hotellets fire restauranter, der bl.a. laver fantastisk buffet og show cooking.

Du kan holde dig aktiv med et stort udvalg af vandsport, i fitnesscenteret eller endda til yoga eller pilates. Hotellets spa tilbyder også en lang række behandlinger – også behandlinger for par. TUI tilbyder derudover en bred vifte af yderligere aktiviteter, herunder jetski, bådture og ø-ture.

Om aftenen er I sikret rigtig god underholdning og levende musik.

I byen Santa Maria, der ligger fem minutters kørsel derfra, finder du næsten en helt caribisk stemning. Masser af farver og med “morna” – Kap Verdes blues, der lægger sig som en blid baggrundsmusik for shopping og restaurantbesøg.

Det lokale favorit ordsprog er “ingen bekymringer, ingen stress” og du vil hurtig mærke at den afslappende holdning smitter af på dig.

 

Læs mere om TUI Sensimar Cabo Verde Hotel »

 

Algodoeiro stranden ved TUI Sensimar Cabo Verde

Algodoeiro-stranden som hotellet ligger lige ud til.

Restauranten ved TUI Sensimar Cabo Verde

Restauranten har smuk udsigt.

Spa afdelingen på TUI Sensimar Cabo Verde

Spa-afdelingen der skaber total afslapning.

Poolen ved TUI Sensimar Cabo Verde

Lækker swimmingpool med god atmosfære.