2016-11-15

Nyhed! Oplev caribisk stemning i Punta Cana

Det svinger i Punta Cana – De hvide sandstrande på Coconut Coast i Den Dominikanske Republik.

Palmerne svajer i den lette havbrise og på strandcaféerne danser man merengue og bachata. TUI tager dig med direkte fly til nogle af Punta Canas bedste All Inclusive hoteller. Reserver din rejse allerede i dag!

Hotellerne er de rene ferie-verdener med restauranter, spa og infinitypools. For den, der vil lave noget andet end bare at slappe af og øge feel-good-hormonerne, har vi mange andre tips. Tag f.eks. til hovedstaden Santo Domingo. Kig ind i Christoffer Columbus’ hus eller tjek musikbarerne i bydelen Zona Colonial.

Nu hedder vi TUI og giver dig dermed nøglen til en endnu større rejseverden. Startskuddet for booking af rejser til Punta Cana til vinteren 2017/18 er den 15. december 2016.

TUIs Punta Cana:

  1. Direkte fly fra København

  2. Håndplukkede hoteller til både familieferier og rejser uden børn

  3. Punta Canas bedste All Inclusive hotel med pools, spa og gourmetrestauranter

  4. 5 RIU-hoteller - hotelkonceptet der altid får høj gæstevurdering

  5. Udflugter til hovedstaden Santo Domingo med verdensarvslistede kolonikvarterer

  6. Golf, dybhavsfiskeri, katamaransejlads og firehjulstrækkere i regnskoven

  7. Kort transfer til hotellerne

  8. TUI-service på rejsemålet

Lignende indlæg

Sådan mindsker vi forbruget af plastik – skridt for skridt

Den skræmmende stigning af plastikaffald, særligt i verdenshavene, er en af de største og mest alvorlige miljøtrusler. Kun omkring 15 procent plastik bliver i dag genanvendt (OECD), og hvert år ender omkring otte millioner tons plastikaffald i havene (UNEP). Det svarer omtrent til til en fuld skaldebil i minuttet ifølge World Economic Forum. Hos TUI mindsker vi derfor forbruget af engangsplast på vores egne hoteller.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-09-15

TUI hjælper gadehunde og –katte

Som dyreelsker vil man gerne hjælpe alle gadehunde og –katte, man møder på sin vej under ferien. At tage hånd om de dyr, der lever i nærheden af hotellerne og i ferieområderne, er også vigtigt for TUI. Derfor har vi lanceret TUI Stray Animal Award for at anerkende de af vores hoteller, som gør lidt ekstra for de firbenende venner.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-07-27

Luksuriøse RUI-hoteller til vinter

RUI Palace er vores mest luksuriøse RUI-hoteller. De ligger altid ved stranden, servicen er verdensklasse, og maden er af den højeste kvalitet med et stort udbud. Her giver vi vores bedste tips til vinterens bedste hoteller på Kanarieøerne, Kap Verde og lidt længere væk som Maldiverne og Zanzibar.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-06-26

Klimakompenserede familiehoteller – kun hos TUI

TUI Family Life hedder hotellerne til familiens bedste ferie. Der finder du alt fra store pools til børneklubber, fitnesstræning, sund mad og meget andet. Men ikke nok med det. TUI er desuden det eneste selskab i rejsebranchen, der klimakompenserer sine førende hotelkoncepter for familier. Og det gælder i øvrigt også alle vores andre koncepthoteller.
Anja Jensen Anja Jensen 2019-05-06