Nyhed! Oplev caribisk stemning i Punta Cana

Det svinger i Punta Cana – De hvide sandstrande på Coconut Coast i Den Dominikanske Republik.

Palmerne svajer i den lette havbrise og på strandcaféerne danser man merengue og bachata. TUI tager dig med direkte fly til nogle af Punta Canas bedste All Inclusive hoteller. Reserver din rejse allerede i dag!

Hotellerne er de rene ferie-verdener med restauranter, spa og infinitypools. For den, der vil lave noget andet end bare at slappe af og øge feel-good-hormonerne, har vi mange andre tips. Tag f.eks. til hovedstaden Santo Domingo. Kig ind i Christoffer Columbus’ hus eller tjek musikbarerne i bydelen Zona Colonial.

Nu hedder vi TUI og giver dig dermed nøglen til en endnu større rejseverden. Startskuddet for booking af rejser til Punta Cana til vinteren 2017/18 er den 15. december 2016.

TUIs Punta Cana:

  1. Direkte fly fra København

  2. Håndplukkede hoteller til både familieferier og rejser uden børn

  3. Punta Canas bedste All Inclusive hotel med pools, spa og gourmetrestauranter

  4. 5 RIU-hoteller - hotelkonceptet der altid får høj gæstevurdering

  5. Udflugter til hovedstaden Santo Domingo med verdensarvslistede kolonikvarterer

  6. Golf, dybhavsfiskeri, katamaransejlads og firehjulstrækkere i regnskoven

  7. Kort transfer til hotellerne

  8. TUI-service på rejsemålet

Lignende indlæg

TUI Blue For Two

TUI Blue er vores nye flagskib til dig, der ønsker at feriens indkvartering skal være en oplevelse i sig selv. Til dig der vil tættere på rejsemålet og den du rejser med, til dig der vil værne om gamle traditioner og skabe nye. På TUI Blue findes der tre forskellige typer af hoteller. Her fortæller vi mere om TUI Blue For Two, der tidligere hed TUI Sensimar.

Den Dominikanske Republiks bedste strande

Den Dominikanske Republik byder på mange drømmestrande. Her har vi listet vores absolutte favoritter.
Stine Sørensen Stine Sørensen

Sådan mindsker vi forbruget af plastik – skridt for skridt

Den skræmmende stigning af plastikaffald, særligt i verdenshavene, er en af de største og mest alvorlige miljøtrusler. Kun omkring 15 procent plastik bliver i dag genanvendt (OECD), og hvert år ender omkring otte millioner tons plastikaffald i havene (UNEP). Det svarer omtrent til til en fuld skaldebil i minuttet ifølge World Economic Forum. Hos TUI mindsker vi derfor forbruget af engangsplast på vores egne hoteller.
Stine Sørensen Stine Sørensen

Barbados – det perfekte rejsemål for en romantisk ferie

Blændende hvide strande, turkist vand og tropisk grøn beplantning. Barbados er virkelig alt, hvad du kan forvente af et caribisk paradis, og lidt til. Svøm med skildpadder, besøg botaniske gårdhaver og afslut dagen på klipperne ved Northpoint med en magisk solnedgang. Det er helt sikkert Barbardos, du skal rejse til, hvis du vil have en rigtig romantisk ferie med dit livs kærlighed.
Stine Sørensen Stine Sørensen