Nyhed! Oplev caribisk stemning i Punta Cana

2016-11-15
Anja Jensen
Det svinger i Punta Cana – De hvide sandstrande på Coconut Coast i Den Dominikanske Republik.

Palmerne svajer i den lette havbrise og på strandcaféerne danser man merengue og bachata. TUI tager dig med direkte fly til nogle af Punta Canas bedste All Inclusive hoteller. Reserver din rejse allerede i dag!

Hotellerne er de rene ferie-verdener med restauranter, spa og infinitypools. For den, der vil lave noget andet end bare at slappe af og øge feel-good-hormonerne, har vi mange andre tips. Tag f.eks. til hovedstaden Santo Domingo. Kig ind i Christoffer Columbus’ hus eller tjek musikbarerne i bydelen Zona Colonial.

Nu hedder vi TUI og giver dig dermed nøglen til en endnu større rejseverden. Startskuddet for booking af rejser til Punta Cana til vinteren 2017/18 er den 15. december 2016.

TUIs Punta Cana:

  1. Direkte fly fra København

  2. Håndplukkede hoteller til både familieferier og rejser uden børn

  3. Punta Canas bedste All Inclusive hotel med pools, spa og gourmetrestauranter

  4. 5 RIU-hoteller - hotelkonceptet der altid får høj gæstevurdering

  5. Udflugter til hovedstaden Santo Domingo med verdensarvslistede kolonikvarterer

  6. Golf, dybhavsfiskeri, katamaransejlads og firehjulstrækkere i regnskoven

  7. Kort transfer til hotellerne

  8. TUI-service på rejsemålet

Lignende indlæg

Luksuriøse RUI-hoteller til vinter

RUI Palace er vores mest luksuriøse RUI-hoteller. De ligger altid ved stranden, servicen er verdensklasse, og maden er af den højeste kvalitet med et stort udbud. Her giver vi vores bedste tips til vinterens bedste hoteller på Kanarieøerne, Kap Verde og lidt længere væk som Maldiverne og Zanzibar.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-06-26

Klimakompenserede familiehoteller – kun hos TUI

TUI Family Life hedder hotellerne til familiens bedste ferie. Der finder du alt fra store pools til børneklubber, fitnesstræning, sund mad og meget andet. Men ikke nok med det. TUI er desuden det eneste selskab i rejsebranchen, der klimakompenserer sine førende hotelkoncepter for familier. Og det gælder i øvrigt også alle vores andre koncepthoteller.
Anja Jensen Anja Jensen 2019-05-06

Albanien er sommerens nyhed

Mellem Montenegro og Grækenland langs med Adriaterhavets kyst, ligger Albanien. I nord tårner høje alpetoppe sig mod himlen, og i syd finder du fine strande langs hele rivieraen. Her findes noget for enhver smag. Paradisstrande med azurblåt hav, vandrestier, naturoplevelser, historiske seværdigheder og velsmagende mad.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-02-07

RIU-hotellerne bruger miljøvenlige sugerør

Siden 1. juni 2018 har RIU Hotels & Resorts tilbudt genanvendelige sugerør på sine hoteller i Spanien og Portugal. En måned senere gjaldt det samme på Kap Verde-øerne, og RIU håber ligeledes på at kunne indføre dette på alle sine hoteller i Mexico og Caribien fra og med år 2019.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2018-09-12