Nyhed! Lej en feriebolig med TUI Villas

Bor man i egen bolig, er feriefølelsen lidt andereledes. Der er en større ro, og man kommer lidt nærmere lokallivet og tanken om at få sit eget hus i Frankrig, Spanien eller måske Kroatien. Afprøv drømmen og lej en feriebolig med TUI Villas.

Jeg står op om morgenen og slentrer ud på balkonen for at stille min egen vejrprognose - det bliver varmt igen i dag, hvor dejligt . Bagefter går jeg i supermarkedet og bageriet for at købe frisk frugt, nybagte baguettes og croissanter. Det er min tur til at fixe morgenmad, så de andre i rejseselskabet kan sove lidt længere.
Når jeg kommer tilbage, er kun lidt ændret - en af mine morgenfriske venner er vågnet, og har sat kaffemaskinen igang. Vi begynder at gøre morgenmaden klar, og sætter lidt musik på med tilpas høj volumen, at det virker som vækkeur for de, som vil stå op, men ikke så højt, at det forstyrrer syvsoverne. Det er jo ferie.
Nogenlunde sådan her begynder dagen ofte, når rejseskribenten Jakob og hans sambo samt otte af deres venner, lejer en feriebolig sammen i Biot, en lille by nogle kilometer fra kysten mellem Nice og Antibes.
Hvordan skulle din dag se ud? Måske i begynder med at stå tidligt op og spise morgenmad på en nærliggende cafe inden i bevæger jer afsted i bil mod en vingård, til stranden eller et andet eventyr. Når man er på ferie, er rammerne mere frie end derhjemme, og man kan mere eller mindre gøre hvad man vil. Friheden er dog størst, når man bor i egen feriebolig. Her skal man ikke forholde sig til hotellets spisetider eller andre gæsters reservation af solstole.

Lej en feriebolig i udlandet med TUI Villas

Nu er det muligt at leje en feriebolig gennem TUI Villas. Vælg blandt 300.000 ferieboliger verden over - fra store villaer med pool og have til alpestuer på grønne skråninger og moderne lejligheder midt i byens centrum. Ofte er det praktisk at leje en bil, når man bor i en feriebolig. Gennem vores samarbejde med CarTrawler findes hurtigt de bedste priser på lejebiler i netop det område du rejser til.

Vigtigt at huske på når man lejer feriebolig

Der findes mange, som udlejer ferieboliger i udlandet, og man kan selvfølgelig også leje gennem privatpersoner. Det er vigtigt at have in mente, at alle udbydere ikke tilbyder den samme sikkerhed og beskyttelse. Lejer man gennem privatpersoner gælder forbrugeraftaleloven f.eks. ikke. Et af TUI Villas grundprincipper er tryghed og sikkerhed. De tilbyder prisgaranti, og har en kontaktperson tilknyttet hvert rejsemål. Hvis boligen ikke modsvarer beskrivelsen på nettet modtages en erstatning. Hvis samme bolig udlejes gennem en anden aktør til en lavere pris, står TUI Villas for at udbetale prisforskellen.