2019-11-23

Melias Hotel på Kap Verde

Melia Hotels & Resorts har flere fantastiske hoteller på Kap Verde med noget både for dig, der rejser med og uden børn.
I samarbejde med Melia Hotels

Kap Verde – et paradis i Atlanten

Mellem Spanien og Brasilien, midt ude i Atlanten ligger Kap Verde. Landet består af 10 øer, flyvetiden er cirka syv timer, og det er især til øen Sal, turisterne rejser. Endeløse strande, turkist vand, lækker mad bestående af især fisk og skalddyr samt dejlige hoteller. Glem ikke at besøge den hyggelige by Santa Maria, tag på snorkeltur, og hvis du har mod på det, kan du prøve en lektion i kitesurfing.

Melia Hotels & Resort har flere skønne hoteller på øen Sal, som alle er gode valg, hvis du planlægger at besøge Kap Verde.

Sol Dunas

Sol Dunas er et familiehotel, hvor børnene kan have det sjovt samtidigt med, at forældrene også kan slappe af. Hotellet har flere forskellige pools (for både børn og voksne), tennisbaner og beachvolley, et slot for børn at lege i samt en mindre vandpark. De forskellige restauranter og poolbaren tilbyder flere forskellige snacks og anretninger for hele familien, men her er også en hovedrestaurant med en stor international buffét samt en pianobar, hvor du kan nyde en drink i et elegant miljø.

Sol Dunas poolområde på Kap Verde

Melia Dunas Beach Resort

Melia Dunas Beach Resort er et luksuriøst All Inklusive-hotel lige ved en smuk strand og et koralrev med et fantastisk dyreliv. Servicen og faciliteterne på dette hotel inkluderer spektakulære suiter, syv pools, spa, et komplet fitness, herlige madoplevelser, otte barer, en stor scene til forskellige shows, små butikker, frisør, tennisbaner og en beachvolleybane.

Bro over pool på Melia Dunas Beach

TUI Blue Cabo Verde

TUI Blue Cabo Verde er et luksushotel kun for voksne med en dejlig atmosfære. Her finder du store værelser med moderne indretning, visse med egen jacuzzi.

Hotellet har flere pools, spa og et komplet fitness. Der findes flere restauranter at vælge imellem fra italiensk til asiatisk.

Pool og solstole på TUI Blue Cabo Verde

Lignende indlæg

Atlantis Hotels & Resorts – tophoteller på Fuerteventura

Fuerteventura lokker med et utroligt turkist hav, brede strande og et varmt klima året rundt. Øen har også fantastiske hoteller, som tilfører lidt ekstra guld og luksus til din ferie. To af dem finder du lige her.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-11-21

Kap Verde eller Kanarieøerne til vinter?

Kanarieøerne og Kap Verde – to af det østlige Atlanterhavs største øgrupper – har både ligheder og forskelle. Øgrupperne har samme geografiske udformning: I vest er øerne grønne og fyldt med bjerge, og den østlige del er mere lavtliggende og har fine sandstrande. Der er dog også mange ting, som gør øgrupperne forskellige. Her er en guide, som forhåbentligt kan gøre beslutningen om vinterferiens rejsemål lidt lettere.
Laura Laura 2019-10-27

Bæredygtig turisme på Kap Verde

De seneste årtier er der kommet flere og flere besøgende til Kap Verde, og det er ikke svært at forstå, hvorfor den lille øgruppe er så populær. Strandene er lige så lange som sommeren, og øerne nyder godt af et behageligt klima året rundt. Det øgede antal gæster har medført mere affald – en udvikling vi forsøger at bremse gennem TUI Clean & Green-projektet på Kap Verde; et TUI Care Foundation-initiativ med fokus på affald, energi og vand.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-10-18

Hoteller på Kanarieøerne, hvor All Inklusive indgår

Vil du vide præcis, hvad ferien kommer til at koste og være sikker på, at der altid er noget mad, der falder i hele familiens smag? Så kan det være en god idé at bestille et hotel, hvor All Inklusive indgår i prisen. Her har vi listet alle de hoteller på De Kanariske Øer, hvor du får All Inklusive med i prisen.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-10-13